Relatiegeschenken HomeBlogAgenda met logo

Agenda met logo

Agenda met logo, altijd uw afspraken bij de hand

Ook in deze tijd vinden veel mensen het fijn om een agenda in handen te hebben. Agenda’s behoren dan nog altijd tot één van de meest verkochte relatiegeschenken bij HiepHiepKado. Een agenda heb je bijna altijd bij de hand, waardoor makkelijk en snel afspraken gepland kunnen worden, zowel zakelijk als privé. 

Natuurlijk zijn er ook mensen die kiezen om de afspraken digitaal bij te houden via hun telefoon bijvoorbeeld. Echter kan het onhandig zijn als je aan het bellen bent en tegelijkertijd een afspraak wil inplannen. Of wanneer je alles bijhoudt op je mobiel en je een relatie tegenkomt die graag eens wil praten en je telefoon leeg blijkt te zijn. 
Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom een agenda handig is om te hebben. 

 

Relatiegeschenk

Een agenda met logo kan prima dienen als een relatiegeschenk. Door de agenda te verspreiden onder medewerkers wordt de zichtbaarheid van jouw merk groter. Maar ook kun je natuurlijk jouw agenda met logo uitdelen tijdens beurzen of open dagen. Hierdoor creëer je mogelijk een nieuwe markt waar je dan op in kan spelen. En wordt jouw merk veel breder uitgedragen in de potentiële markt. 

 

Assortiment agenda met logo

HiepHiepKado biedt agenda’s met logo aan in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan leren agenda’s, bureau agenda’s en zakagenda’s. Je hebt de keuze om de agenda’s te bedrukken met een logo of mooi reliëfdruk. HiepHiepKado maakt ook veel agenda's en kalenders geheel tailormade. Dankzij een eigen ontwerpstudio kan HiepHiepKado agenda's geheel naar uw wens maken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor leuke en goedkope agenda's. 

Ga naar agenda's

Agenda met logo 1

 
Populaire producten
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag