Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte caps

Bedrukte caps

Bedrukte caps, caps met uw bedrukking

Met bedrukte caps over straat gaan wordt in deze tijd als heel normaal beschouwd. Met name in de lente- en zomerperiode zijn petten erg populair. Al zie je ze ook veel terug als het slecht weer is, bijvoorbeeld tijdens een hevige hoosbui of hagel. Een cap is dan ook zeker niet meer weg te denken uit het straatbeeld. 

Het inzetten van bedrukte caps is een uitstekend reclamemiddel. De kosten die je hiervoor maakt wegen af tegen de zichtbaarheid dat je hebt met het product. Deel de petten dan ook uit aan mensen die gezien worden, zoals bijvoorbeeld bezorgingsdiensten er al goed gebruik van maken (zoals bij het afleveren van post, pakketten en eten). Ook kun je ze prima uitdelen als give-away bij verschillende evenementen. Zoals bijvoorbeeld op een beurs aan liefhebbers die jouw auto occasion stand bezoeken of tijdens een sportevenement als één van de sponsoren.

 

Voordelen van caps

Caps, ook wel petten genoemd, worden voortaan echt beschouwd als een modeaccessoire. Het kan een extra touch geven aan je outfit. Mensen beschouwen het dan ook niet meer als onprettig om met een cap op rond te lopen. Daarnaast worden bedrukte caps ook veel gedragen door sporters. Dat zie je onder andere terug in het tennis, golf en wielrennen. Dit om de sponsor zo extra zichtbaar te maken. Het grootste voordeel is wel dat het jou als drager beschermt tegen UV-stralen. Zo kan het op een erg zonnige dag een zonnesteek voorkomen bij jouw medewerker.

 

Assortiment caps met logo

HiepHiepKado beschikt over een rijk aanbod caps die voorzien kunnen worden van een logo. Meer dan 500 verschillende soorten petten worden in tal van kleuren door HiepHiepKado aangeboden. Van baseball caps tot zonnekleppen en safari hoedjes. Een ruime keuze is er uit diverse materialen zoals katoen, fleece of acryl. Op verschillende manieren kan de opdruk op de cap worden aangebracht. De mogelijkheden zijn bedrukken, borduren en graveren.

Bekijk hier de bedrukte caps

Ga naar bedrukte caps

Bedrukte caps 1

 
Populaire producten
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)