Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte premiums

Bedrukte premiums

Bedrukte premiums, altijd een handig cadeau

Met bedrukte premiums kun jij je onderscheiden van anderen. Zorg er hierbij wel voor dat jouw gekozen premium aansluit bij de uitstraling van het bedrijf. Je hoopt natuurlijk dat de premium als gebruiksvoorwerp of als decoratie in het huis van de ontvanger wordt gebruikt. 

Ben er dus mee bekend in welk segment jouw onderneming thuishoort. Een doe-het-zelf zaak heeft namelijk een andere behoefte aan bedrukte premiums dan bijvoorbeeld een tuinwinkel of een groothandel in fruit. Een premium moet namelijk niet enkel zakelijk zijn, maar het moet ook een persoonlijke verband hebben. 

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je bedrukte premiums die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen.

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap.
In ons assortiment vind je een geschenk voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Bedrukte premiums bij HiepHiepKado

Laat jouw relaties weten dat je ze waardeert met bijvoorbeeld een bluetooth speaker, een activity tracker of het kookboek van Guus en Dick. Dat is natuurlijk lang niet alles. Ook vind je luxere geschenken in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld de producten van Rituals en Jamie Oliver
 

Ga naar bedrukte premiums

Bedrukte premiums 1

 
Populaire producten
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag