Relatiegeschenken HomeBlogChocoladefondue

Chocoladefondue

Chocoladefondue, geniet samen met anderen van de heerlijke chocolade

Wil je graag een relatiegeschenk cadeau doen wat eens anders is dan anders. Besluit dan om te kiezen voor de chocoladefondue. Verras je zakenrelatie, klant of medewerker met dit heerlijke geschenk. 

 

Wat is chocoladefondue

Het is een variant op fonduen, waarbij je ingrediënten in de gesmolten chocolade doopt. Je kunt er zelf voor kiezen welk soort chocolade je hiervoor gebruikt (melk, wit of puur). 

Maar wat fondue je nou eigenlijk in chocolade? De meeste mensen kiezen er voor om met fruit te fonduen. Denk dan aan banaan, meloen, appel en druiven. Maar ook aardbei, peer, frambozen en kiwi passen goed bij de chocoladefondue. 

Naast fruit zijn er natuurlijk ook andere ingrediënten die prima smaken bij de fondue met chocolade. Zoals blokjes cake, hazelnoten en marshmallows. Ook snoepgoed, zoals spekjes, is een absolute aanrader. 

 

Wanneer te doen

Je kunt natuurlijk zelf bepalen wanneer je gaat chocoladefonduen. Maar bij een speciale gelegenheid is het natuurlijk des te leuker. Samen met zijn allen gezellig om de tafel met een drankje er bij en verhalen de verhalen doen al snel de rondte. Een prima gelegenheid om met chocolade te fonduen is dan ook met kerst.

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt chocoladefonduesets aan voor 2 of 4 personen. Kies uit een strak wit model of een kleurrijke chocoladefondue. De vorken zijn voorzien van meerdere kleuren, zodat ieder een eigen vork heeft.

Ga naar chocoladefondue

Chocoladefondue 1

 
Populaire producten
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag