Relatiegeschenken HomeBlogEindejaarsgeschenk

Eindejaarsgeschenk

Eindejaarsgeschenk, om het jaar goed af te sluiten

Organisaties en bedrijven vinden het vaak belangrijk om hun relaties een eindejaarsgeschenk te geven in de laatste maand van het jaar. Verschillende redenen kunnen er zijn om een eindejaarsgeschenk uit te delen. Meestal is het om de relatie te bedanken voor hun inzet en vertrouwen van het afgelopen jaar. Daarnaast wordt het ook vaak bedoeld als boodschap voor een goede samenwerking voor de komende jaren.

Eindejaarsgeschenken kunnen aan allerlei soorten relaties uitgedeeld worden. Of het nu klanten, medewerkers of zakenrelaties zijn. Een eindejaarsgeschenk wordt altijd met open armen ontvangen.

 

Wanneer?

Er zijn verschillende momenten te bedenken om een eindejaarsgeschenk cadeau te doen. Je kunt er voor kiezen om een bijeenkomst te organiseren en het dan aan iedereen persoonlijk te overhandigen. Ook kun je er voor kiezen om elke relatie persoonlijk aan te spreken en het op deze manier te doen of je stuurt het op. Het ligt er maar net aan wat jij het fijnste vindt en wat het beste uitkomt. Als een relatie bijvoorbeeld in een ander land woont en werkt ga je er niet zo snel langs.

 

Assortiment eindejaarsgeschenken

HiepHiepKado biedt tal van mogelijkheden in het kiezen van het juiste eindejaarsgeschenk. Het is bijna bij elk geschenk mogelijk om het te bedrukken met logo of slogan. Waardoor het nog persoonlijk wordt voor de ontvanger. Op deze manier zal de ontvanger het cadeau ook niet zo snel vergeten, waardoor het hopelijk voor de lange termijn gebruikt wordt.

Ga naar eindejaarsgeschenk

Eindejaarsgeschenk 1

 
Populaire producten
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag