Relatiegeschenken HomeBlogGadgets ‘s-Hertogenbosch

Gadgets ‘s-Hertogenbosch

Gadgets ‘s-Hertogenbosch, een geschenk uit de buurt

Een geschenk uit de regio geven? Gadgets voor in ‘s-Hertogenbosch bestel je bij HiepHiepKado. Geef jouw (toekomstige) relaties of klanten een gadget mee, waarmee jij je onderscheid van anderen en waardoor de ontvanger zich speciaal voelt. Je hoopt natuurlijk dat de ontvanger deze gadget als gebruiksvoorwerp of decoratie in ‘s-Hertogenbosch zal gebruiken.  

Belangrijk daarbij is het om te weten in welk segment jouw onderneming thuishoort. Dit kan namelijk een positieve invloed hebben op het te geven geschenk. Een schadeadviseur heeft namelijk een andere behoefte aan gadgets dan bijvoorbeeld een boekenwinkel of een distributeur. Een gadget moet namelijk niet enkel zakelijk zijn, maar het moet ook een persoonlijk verband leggen. 

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je gadgets die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen. Deze producten worden natuurlijk ook afgeleverd in ‘s-Hertogenbosch. 

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap.

In ons assortiment vind je gadgets voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Gadgets bij HiepHiepKado

Met gadgets ‘s-Hertogenbosch laat je jouw relaties zien dat je ze waardeert door een leuk cadeau te schenken. Geef bijvoorbeeld een tailor-made fietsmand, een virtual reality bril of een powerbank. Via de website van HiepHiepKado kun je alle leuke gadgets vinden. Wil je liever advies? Bel dan naar 073 689 00 31.

Ga naar gadgets

Gadgets ‘s-Hertogenbosch 1

 
Populaire producten
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)