Relatiegeschenken HomeBlogKerstpakketten Tilburg

Kerstpakketten Tilburg

Kerstpakketten Tilburg, een geschenk uit de buurt

Een speciaal cadeau uit de regio geven? Kerstpakketten voor in Tilburg bestel je bij HiepHiepKado. Geef jouw relaties, klanten of medewerkers een kerstcadeau waar je trots op kunt zijn. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw kerstpakket in de prullenbak of in de kast verdwijnt. 

 

Speciale kerstpakketten voor Tilburg

HiepHiepKado biedt een ruim aanbod aan in de meest uiteenlopende samenstellingen wat betreft kerstgeschenken en / of kerstpakketten. Wij van HiepHiepKado bieden jou enkele tips aan voor de kerstpakketten in Tilburg. Zo kun je er bijvoorbeeld aan denken om een van de artikelen van Jamie Oliver als cadeau te schenken met de kerst. Zoals de Jamie Oliver kookboeken, de barbecue of de wereldberoemde flavour shaker. Daarnaast worden ook de producten van Rituals altijd zeer gewaardeerd tijdens deze winterse periode. Deze pakketten zijn natuurlijk voor zowel de man als vrouw verkrijgbaar. 

Er zijn nog veel meer andere keuzes, zoals bijvoorbeeld kantoor accessoires, elektronica, wijnpakketten, reisartikelen etc. Door het uitstekende en uitgebreide assortiment en de goede prijs-kwaliteit verhouding vind je altijd het perfecte kerstpakket.

 

Wie geef je een kerstpakket

Relaties die bij jou hoog in het vaandel staan kun je een kerstcadeau versturen. Bedenk wel dat elke relatie anders benaderd dient te worden. Belangrijk hierbij is hoe lang je elkaar al kent en hoe de omgang tussen beide partijen is (formeel of informeel bijvoorbeeld). Ook is er natuurlijk een verschil in benadering van zakelijke partners, medewerkers en klanten. Zo verdient jouw relatie uit Tilburg ook een speciaal kerstpakket. 

Ga naar kerstpakketten

Kerstpakketten Tilburg 1

 
Populaire producten
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)