Relatiegeschenken HomeBlogRembrandt DVD

Rembrandt DVD

Rembrandt DVD, een leerzame en leuke DVD over het leven van Rembrandt!

Zoek je naar een origineel relatiegeschenk? Dan is de Rembrandt DVD echt wat jij zoekt. Speciaal vanwege het feit dat Rembrandt van Rijn in 2006 vierhonderd jaar geleden werd geboren verscheen er een Rembrandt DVD met CD-Rom. 

In deze internationale productie in 9 talen (Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Mandarijn en Kantonees) worden het leven en het werk van de Hollandse meester interactief toegankelijk gemaakt.

 

Wie is Rembrandt

Op 15 juli 1606 werd de beste man geboren. Voortaan geldt als een van de grootste schilders en etsers van de Europese kunst. Daarnaast wordt hij gezien als de belangrijkste Hollandse meester van de 17e eeuw. In totaal leverde Rembrandt driehonderd schilderijen, driehonderd etsen en tweeduizend tekeningen aan. 

Het belangrijkste schilderij van Rembrandt is nog altijd ‘De Nachtwacht’. Dit schilderij wordt tentoongesteld in het Rijksmuseum in Amsterdam. Andere schilderijen die zeer gewaardeerd worden zijn: ‘De anatomische les van Dr. Nicolaes Tulp’, ‘Danaë’, ‘Het Joodse bruidje’, ‘De schilder in zijn atelier’, ‘De Staalmeesters’, ‘Christus in de storm op het meer van Galilea’, ‘De terugkeer van de verloren zoon’, ‘Bathseba met de brief van koning David’, ‘Titus in een habijt’. 

 

Relatiegeschenk van het jaar

De Rembrandt DVD is eenmalig uitgeroepen tot Internationaal Relatiegeschenk van het Jaar. En werd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken ingezet als officieel relatiegeschenk van het Koninkrijk der Nederlanden. Deze DVD is een belangrijke informatiebron over de wereld en de techniek van Rembrandt. 

Bel 073 6133030 voor voordelige tarieven en tailormade mogelijkheden. Een creatief relatiegeschenk? De Rembrandt DVD!

Ga naar Rembrandt DVD

Rembrandt DVD 1

 
Populaire producten
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag