Relatiegeschenken HomeBlogZakelijke cadeaus

Zakelijke cadeaus

Zakelijke cadeaus, niet voor iedereen

Door een zakelijk cadeau aan uw relatie te schenken sta jij op dat moment in de spotlight. Een ieder vindt het leuk om een geschenk te ontvangen. Wanneer u besluit om het logo van uw merk er op te laten drukken, dan zal de relatie zeker nooit meer vergeten waar zijn zakelijke cadeau vandaan kwam. Ook biedt het een mogelijkheid tot ‘gratis’ reclame. Zorg er dan ook voor dat de zakelijke cadeaus interesse wekken, waardoor uw merk vaker gezien wordt. 

 

Voor de klant, relatie of medewerker

Klanten, relaties en medewerkers kunnen verrast worden door zakelijke cadeaus. HiepHiepKado heeft een uitgebreid assortiment aan luxe, duurzame of originele cadeaus. Maar ook een goedkoper presentje hoort bij de mogelijkheden. Natuurlijk is alles te voorzien met uw specifieke logo, slogan, huisstijl of boodschap. Zo geef je aan de klant, relatie of medewerker juist iets unieks. Het cadeau zal dan ook niet meer vergeten worden.

 

Keuze uit zakelijke cadeaus 

Een uitgebreide keuze is er bij HiepHiepKado te vinden aan zakelijke cadeaus. Geef bijvoorbeeld een stormparaplu aan je relatie, zo komt hij of zij de regenachtige dagen droog door. Of kies voor een bluetooth speaker, zo kun je overal je lievelingsmuziek afspelen. Ook is de Fatboy Lamzac erg populair, waardoor je op elk moment overal kunt relaxen. 

Daarnaast kun je ook denken aan de wat meer luxe geschenken, zoals de producten van Rituals of Jamie Oliver. Geef jouw relatie een persoonlijk en origineel gift van HiepHiepKado. Bekijk hier alle zakelijke cadeaus

Ga naar zakelijke cadeaus

Zakelijke cadeaus 1

 
Populaire producten
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)