Relatiegeschenken HomeBlogBedrijfskleding met logo

Bedrijfskleding met logo

Bedrijfskleding met logo, jouw logo op bedrijfskleding

Vind jij het belangrijk dat elke medewerker één en dezelfde stijl krijgt aangemeten, die past bij het imago van het bedrijf? Dan zit je bij HiepHiepKado goed. Naast dat bedrijfskleding functioneel is, kan het ook mooi en representatief zijn. Zorg er voor dat jouw bedrijfskleding aansluit bij de huisstijl bij het bedrijf en zorg voor eenduidigheid en herkenbaarheid binnen de organisatie.

 

Assortiment bedrijfskleding met logo

In het assortiment dat HiepHiepKado aanbiedt vind je allerlei soorten textiel. Wanneer je er voor kiest om te gaan voor bedrijfskleding met logo kun je denken aan t-shirts, longsleeves, polo’s, overhemden et cetera. Natuurlijk is het aanbod in kleuren groot en bieden wij jou zelfs de mogelijkheid om jouw eigen gekozen kleur in PMS toe te sturen. 

Personeel dat in bedrijfskleding rondloopt heeft een echte uitstraling van een team. Dit komt professioneel over naar je relaties en klanten. Ook kan het zorgen voor extra waardering van je medewerkers. Bekijk bedrijfskleding met logo.

 

Bedrukkingsinformatie

Er bestaan verschillende manieren om het logo op de bedrijfskleding te plaatsen. Met betrekking tot textielstoffen maakt HiepHiepKado gebruik van drie technieken. 

  • Zeefdruk: Dit is een techniek waarbij de inkt op het product wordt aangebracht met behulp van een zeefraam. Deze druksoort is duurzaam en slijtvast en vooral geschikt voor textiel en vlakke kunststof producten. 
  • Transferdruk: De afbeelding wordt eerst op speciaal transferpapier gedrukt. Vervolgens wordt dit transferpapier met een warmtepers op het artikel aangebracht. Hierdoor is ook full colour opdruk mogelijk. De transferdruk is toepasbaar op vele materiaalsoorten en textiel.
  • Borduren: Het logo wordt door een machine op het artikel gestikt. Het is een slijtvaste en duurzame bedrukking en ziet er professioneel uit. Borduren is eigenlijk alleen geschikt voor textielartikelen als shirts, petten, jacks en badhanddoeken.
Ga naar kleding & textiel

Bedrijfskleding met logo 1

 
Populaire producten
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)