Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte balpennen

Bedrukte balpennen

Bedrukte balpennen, pennen met een mooie bedrukking

Het meest populaire reclameartikel is nog altijd de pen. Dat komt omdat bedrukte balpennen nog altijd één van de echte blikvangers is. Dagelijks maakt een ieder wel gebruik van een pen om interessante aantekeningen te maken of om bijvoorbeeld een boodschappenlijstje te maken. 

Vooral op beurzen en bij open dagen zie je bijna bij elke stand wel bedrukte balpennen als reclamemiddel voorbij komen. Veel bedrijven maken hier gebruik van omdat het een goedkope manier is om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Mensen nemen graag een nieuwe pen aan en zullen die ook zeker gebruiken. Hierdoor zullen veel personen in de omgeving van de ontvanger de merknaam voorbij zien komen. Denk maar aan familie, vrienden, collegae enzovoorts. 

Bedrukte balpennen zijn dus vooral heel functioneel te noemen. HiepHiepKado biedt tal van mogelijkheden op het gebied van bedrukte balpennen. De pennen kunnen gegraveerd of bedrukt worden met jouw bedrijfslogo, huisstijl of slogan.

 

Assortiment bedrukte balpennen

Het assortiment pennen met logo bestaat onder andere uit goedkope balpennen met logo, stijlvolle en elegante pennen, originele balpennen en pennensets die bedrukt kunnen worden met jouw logo. De reden dat bedrukte balpennen zo geliefd zijn is dat deze dagelijks gebruikt worden.

Ga naar bedrukte balpennen

Bedrukte balpennen 1

 
Populaire producten
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SENZA Geurkaars Fig Cashmere Large
€6,68 per stuk (15 st)
5W kurk draadloze oplader muismat met standaard, bruin
€13,95 per stuk (5 st)
€9,72 per stuk (1000 st)
Happy Socks
€5,58 per stuk (50 st)
€4,95 per stuk (1000 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€22,25 per stuk (25 st)
€20,90 per stuk (250 st)
Luxe A5 softcover notitieboek met gekleurde rand, grijs
€4,60 per stuk (15 st)
€3,27 per stuk (2500 st)