Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte fotolijstjes

Bedrukte fotolijstjes

Bedrukte fotolijstjes, een persoonlijk lijstje

Wil jij in de aandacht staan? Met de bedrukte fotolijstjes van HiepHiepKado sta jij altijd in de spotlight. Door het digitale fotolijstje te bedrukken met het logo van jouw bedrijf val je nu in het huis of kantoor van jouw zakenrelaties, klanten of medewerkers altijd op. Bedrukte fotolijstjes zijn namelijk een functioneel cadeau dat een ieder maar al te graag in huis heeft staan. 

 

In gedachte bij

De ontvanger van dit geschenk zal maar al te blij zijn om zijn of haar geliefde foto’s voortaan af te kunnen spelen via hun eigen digitale fotolijst. In gedachte kan er op deze manier teruggekeerd worden naar het moment van schieten van deze foto. Je kunt denken aan bijvoorbeeld de mooie vakantiekiekjes van een wereldreis, de kinderen op de schommel, een barbecue met vrienden en familie, enzovoorts.

En het voordeel voor jouw als organisatie is dat de ontvanger van het cadeau ook constant aan jou terugdenkt. Dit natuurlijk door het schenken van het speciale cadeau, maar ook door de logo die prijkt op de bedrukte fotolijstjes.

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt fotolijsten aan in allerlei vormen, kleuren en grootte. De fotolijstjes zijn een leuke uitbreiding voor jouw digitale camera. Dankzij digitale fotolijstjes kun jij je mooiste, leukste en dierbaarste foto’s keer op keer terug zien.

 

Mogelijkheden bedrukte fotolijstjes

Door de digitale fotolijstjes met logo was het delen van foto’s nog nooit zo gemakkelijk. Er zijn zelfs lijstjes die geluid kunnen afspelen en videobeelden kunnen weergeven. Geef je zakenrelaties of klanten een visuele presentatie van je bedrijf, die ze later kunnen vervangen met eigen foto’s. Met een van deze digitale lijstjes met logo maak je gegarandeerd een stijlvolle indruk. 

Ga naar fotolijstjes

Bedrukte fotolijstjes 1

 
Populaire producten
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)