Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte lanyards

Bedrukte lanyards

Bedrukte lanyards, keycords bedrukt met uw logo

Geen flauw idee wat een lanyard is? Het is eigenlijk heel simpel. Een lanyard is een sleutelkoord, oftewel een neklint. Bedrukte lanyards zijn goedkoop, gewaardeerd en vooral effectief op het gebied van promotie. Het komt ten allen tijde te pas. 

 

Gebruik lanyards

In de zakelijke industrie maakt men vaak gebruik van bedrukte lanyards. Denk hierbij aan informatiedagen of -avonden van middelbare scholen, hogescholen of bij de universiteit. Maar ook zeker tijdens introductieweken. Zo kun je snel onderscheiden wie bij welk onderdeel thuishoort en weet je direct wie deze persoon is. 

Bedrukte lanyards worden natuurlijk vooral veel gebruikt op beurzen. Zo weet jij wie onderdeel is van welke stand. Dat is handig, want dan weet je wie je moet aanspreken om informatie te verzamelen over een bepaald product of dienst. 

Ook bij andere evenementen wordt de keycord vaak gebruikt. Zoals bijvoorbeeld bij sport- of dance evenementen. Dankzij het gebruik van het sleutelkoord is het voor eventmanagers en beveiligers duidelijk voor welk onderdeel jij werkt. Denk hierbij aan onderdelen als de organisatie, geluid- en lichttechnicus of catering. 

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt verschillende soorten bedrukte lanyards aan. Deze variëren in lengtes van 7 mm tot 25 mm. Er is een diverse keuze aan verschillende kleuren en veiligheidssystemen. Er zijn zelfs sleutelkoorden die over een hoesje beschikken voor de mobiele telefoon en met een PVC kaarthouder. Natuurlijk zijn deze lanyards eenvoudig te personaliseren met jouw eigen logo of slogan voor de finishing touch. 

Ga naar lanyards

Bedrukte lanyards 1

 
Populaire producten
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)