Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte USB-sticks

Bedrukte USB-sticks

Bedrukte USB sticks, jouw persoonlijke USB

Wil jij jouw klanten of zakenrelaties een nuttig cadeau schenken? Kies dan voor de bedrukte USB sticks. Het is een geschenk dat altijd van pas komt en dus ook vaak gebruikt zal worden. Door de USB met jouw logo te bedrukken behoort jouw bedrijf tot de top of mind van de klant of zakenrelatie.

Daarnaast kun je er nog voor kiezen om de USB stick met extra informatie te voorzien van jouw bedrijf en de producten of diensten die jij biedt. Zo hebben zij altijd deze informatie bij de hand en kunnen ze jouw nog makkelijker bereiken. HiepHiepKado biedt tal van keuzemogelijkheden voor u.

 

Bedrukte USB sticks assortiment

HiepHiepKado biedt een groot assortiment USB sticks aan, waar je een logo op kunt plaatsen. Het loopt uiteen van verlichte USB’s tot USB pennen. Kies bijvoorbeeld voor de originele USB memory stick armband of een van de verschillende uitvoeringen van de USB poppetjes in 2D of 3D. Ook kun je kiezen voor een duurzame variant. Bedruk bijvoorbeeld een USB gemaakt van gerecycled papier met je logo.

Alle USB sticks zijn Plug&Play voor de meeste besturingssystemen. Daarnaast is het mogelijk om eventuele data te laten plaatsen op de USB. De bedrukte USB sticks hebben een opslagcapaciteit variërend van 512 MB tot 16 GB.

Kies voor een relatiegeschenk dat dezelfde uitstraling heeft als jouw bedrijf. Laat de USB dan ook bedrukken in de huisstijl met je logo en slogan. Hiermee maak je jouw relatiegeschenk nog persoonlijker, waardoor de ontvanger niet meer om je heen zal kunnen.

Ga naar USB sticks

Bedrukte USB-sticks 1

 
Populaire producten
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)