Relatiegeschenken HomeBlogCreditcardhouder

Creditcardhouder

Creditcardhouder, een houder voor uw creditcards

Heb jij al een creditcardhouder in je bezit? Het is namelijk zeer vervelend wanneer je in de winkel bij een kassa staat en ineens blijkt dat jouw pasje niet meer lees-baar of zelfs gebroken is. Voortaan loopt bijna iedereen alleen nog maar rond met een bankpas en / of creditcard op zak. Briefgeld en losgeld nemen mensen voornamelijk alleen nog maar mee wanneer zij op pad gaan. Een creditcardhouder is de ideale oplossing om problemen met je pasjes tegen te gaan. 

 

Veilig opbergen

Wanneer je gebruik maakt van een creditcardhouder dan kun jij eenvoudig en veilig al jouw (bank)passen, creditcards, visitekaartjes en dergelijke opbergen. Het voordeel van een creditcardhouder is dat deze compact is en dus niet veel ruimte in beslag neemt. Het is dus prettiger om mee te nemen dan een portemonnee.  

 

Assortiment 

Op zoek naar het juiste relatiegeschenk? Een creditcardhouder valt altijd in de smaak. Voortaan neem je alles veilig mee op zak, zelfs jouw papiergeld kun je hierin meenemen. HiepHiepKado biedt een divers aantal modellen creditcardhouders aan. Zoek je iets praktisch en handzaam of juist een met ruimte voor pennen. HiepHiepKado heeft het allemaal. Je kunt er zelfs voor kiezen om de creditcardhouder te laten bedrukken. Dan heb jij helemaal een uniek item. 

Ga naar creditcardhouders

Creditcardhouder 1

 
Populaire producten
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)