Relatiegeschenken HomeBlogDraagbare BBQ

Draagbare BBQ

Draagbare BBQ, een fijne kleine barbecue voor in de zomer

Vind jij het belangrijk dat jouw zakenrelaties, klanten en medewerkers ontspannen zijn in de zomer? Dan is de draagbare BBQ het perfecte cadeau. Het voelt toch fijn om na het werk de barbecue aan te steken om samen een ontspannen avond tegemoet te gaan. Een lekker stukje vlees of vis op de draagbare BBQ en ernaast wat frisse salade.

Aan jou dan nog de keuze om je liever met collega’s op je werk barbecuet of toch liever thuis met familie en / of vrienden. Het enige wat 100 procent zeker is dat je een heerlijk relaxte avond hebt en de volgende dag weer fris en fruitig aan de slag kan gaan. 

 

Waarom de draagbare BBQ

Een kleine barbecue is heel handig als je weinig ruimte hebt in je tuin of op je balkon. Daarnaast is deze BBQ speciaal ontworpen om deze overal mee naar toe te nemen. Ga je met de auto op vakantie dan kun je de barbecue overal mee naar toe nemen, zoals bijvoorbeeld naar Italië of Kroatië. Op deze manier weet jij dat je een uitstekende barbecue bij de hand hebt, waar je meermaals tijdens de vakantieperiode van kan genieten. 

 

Keuzemogelijkheden

Je kunt uit verschillende draagbare BBQ’s kiezen. Deze hebben allen een stijlvol uiterlijk en zijn natuurlijk draagbaar. Want anders zou het niet onder de noemer van BBQ’s vallen. De hitte is hierbij gemakkelijk te reguleren door de verstelbare luchtopening. 

Ook biedt HiepHiepKado het juiste barbecue gereedschap aan waardoor jij alles bij de hand hebt voor de perfecte zomerse avond. 

Ga naar draagbare BBQ

Draagbare BBQ 1

 
Populaire producten
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag