Relatiegeschenken HomeBlogEK voetbal artikelen

EK voetbal artikelen

EK Voetbal artikelen, maak van het EK een feest

Rondom het EK voetbal staat het land weer op zijn kop. Tijdens de kwalificatiewedstrijden is de beleving er al, maar de voetbalgekte breekt pas echt los als we zijn aanbeland bij het Europese hoofdtoernooi. De straten worden aangekleed, de mensen uitgedost en iedereen verzamelt zich op de pleinen, in de kroeg of bij iemand thuis om samen de wedstrijden te beleven. 

 

Oranje

Nederland is altijd in de ban van het EK. De EK voetbal artikelen zijn bijna niet aan te slepen. Elke keer weer breekt de Oranjekoorts uit en iedereen doet mee. Winkels en supermarkten bedenken de nieuwste gadgets, die je hoe dan ook wil hebben, om de blits mee te maken. De economie krijgt een boost, het bier is voor de supermarkten en cafés niet aan te slepen. 

Helaas waren wij er niet bij op het EK 2016 en dat was te merken. Maar het EK 2020 moet onze revanche worden. En het legioen staat achter Nederland! 

 

De Rode Duivels

De Belgen mochten op het EK 2016 wel hun opwachting maken. Voor het eerst in jaren leek de verdeeldheid tussen Vlamingen en Walloniërs op zij gezet te kunnen worden. De Rode Duivels brachten de EK-koorts naar eigen land en dat was fraai om te zien. Ook in Frankrijk waren de Belgen massaal aanwezig. Nog voor het EK van start ging stonden zij al te feesten onder de Eiffeltoren. 
 
Wij hopen dat ook de Rode Duivels er tijdens het EK 2020 een groot feest van weten te maken met de nodige EK voetbal artikelen. ‘Eén team, één ambitie’! 

 

EK 2020

Het EK voetbal vindt in het jaar 2020 weer plaats. Voor het eerst zal het toernooi in dertien verschillende landen worden georganiseerd. De exacte data is momenteel nog niet bekend. Maar in de lijn van de verwachting zal het toernooi tussen half juni en half juli georganiseerd worden. De finale van het EK 2020 wordt gespeeld in Londen.

Wij kijken nu allemaal al uit naar het EK en zijn zeer benieuwd wie er dit jaar als Europees kampioen gekroond mag worden. In 2016 was het Portugal dat de finale van Frankrijk wist te winnen. De Rode Duivels werden in de kwartfinale uitgeschakeld door Wales.

 

Persoonlijke EK voetbal artikelen

Alle EK voetbal artikelen kunnen naar eigen smaak worden aangepast. Zo kunnen de voetbalattributen in eigen gekozen PMS kleur worden uitgevoerd. Zelfs jouw bedrijfslogo kan er op worden aangebracht. 

Samen moedigen we ons land aan. En de EK voetbal artikelen van HiepHiepKado dragen daar haar steentje aan bij! 
 

Ga naar EK voetbal artikelen

EK voetbal artikelen 1

 
Populaire producten
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag