Relatiegeschenken HomeBlogGoedkope gadgets

Goedkope gadgets

Goedkope gadgets ten voordele van je naamsbekendheid

Wil jij je onderscheiden van andere ondernemingen door goedkope gadgets in te zetten? Dat kan. Kies een product uit dat aansluit bij de uitstraling van jouw organisatie. Het doel is natuurlijk dat de ontvanger de gadget in gebruik zal nemen of als decoratie zal neerzetten in huis of op kantoor. 

Belangrijk is het dan ook om te weten in welk segment jouw onderneming thuishoort. Een cateraar heeft namelijk een andere behoefte aan gadgets dan bijvoorbeeld dan een beursgebouw of sportmerk. Goedkope gadgets zijn voornamelijk zakelijk in te zetten, maar het zou leuk zijn als ze de ontvanger ook persoonlijk raken. 

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je gadgets die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen.

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap.
In ons assortiment vind je goedkope gadgets voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Goedkope gadgets bij HiepHiepKado

Laat jouw relaties weten dat je ze waardeert door een leuke gadget cadeau te schenken. Via de website van HiepHiepKado vind je alle gadgets die wij aanbieden. Maar wil je liever advies? Dan kun je bellen naar 073 689 00 31

Ga naar goedkope gadgets

Goedkope gadgets 1

 
Populaire producten
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)