Relatiegeschenken HomeBlogLanyards

Lanyards

Lanyards, een praktisch promotiemiddel

Altijd al willen weten wat lanyards zijn? Het is eigenlijk heel simpel. Het is gewoon een sleutelkoord, oftewel een neklint. Lanyards zijn goedkope, gewaardeerde en effectieve  promotiemiddelen, die altijd wel eens te pas komen. 

 

Gebruik lanyards

In de zakelijke wereld maakt men vaak gebruik van een lanyard. Denk hierbij aan informatiedagen of -avonden van middelbare scholen, hogescholen en de universiteit. Maar ook tijdens introductieweken. Zo weet je snel bij welk onderdeel iemand thuishoort en wie deze persoon is. 

Lanyards worden vooral veel gebruikt op beurzen. Op deze manier weet jij welke persoon onderdeel is van de stand. Zo weet jij wie je moet aanspreken bij vragen of om gewoonweg meer informatie te willen verzamelen over een product of dienst. 

Ook bij andere evenementen wordt de sleutelkoord vaak gebruikt. Zoals bijvoorbeeld bij sport- of dance evenementen. Dankzij het gebruik van de keycord is het voor eventmanagers en beveiligers duidelijk voor welk onderdeel jij werkt. Zoals bijvoorbeeld de organisatie, geluid- en lichttechnicus of catering. 

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt verschillende soorten lanyards aan. Deze variëren in lengtes van 7 mm tot 25 mm. Er is een diverse keuze aan verschillende kleuren en veiligheidssystemen. Er zijn zelfs sleutelkoorden die over een hoesje beschikken voor de mobiele telefoon en met een PVC kaarthouder. Natuurlijk zijn deze lanyards eenvoudig te personaliseren met jouw eigen logo of slogan voor de finishing touch. 

Ga naar lanyards

Lanyards 1

 
Populaire producten
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag