Relatiegeschenken HomeBlogLanyards

Lanyards

Lanyards, een praktisch promotiemiddel

Altijd al willen weten wat lanyards zijn? Het is eigenlijk heel simpel. Het is gewoon een sleutelkoord, oftewel een neklint. Lanyards zijn goedkope, gewaardeerde en effectieve  promotiemiddelen, die altijd wel eens te pas komen. 

 

Gebruik lanyards

In de zakelijke wereld maakt men vaak gebruik van een lanyard. Denk hierbij aan informatiedagen of -avonden van middelbare scholen, hogescholen en de universiteit. Maar ook tijdens introductieweken. Zo weet je snel bij welk onderdeel iemand thuishoort en wie deze persoon is. 

Lanyards worden vooral veel gebruikt op beurzen. Op deze manier weet jij welke persoon onderdeel is van de stand. Zo weet jij wie je moet aanspreken bij vragen of om gewoonweg meer informatie te willen verzamelen over een product of dienst. 

Ook bij andere evenementen wordt de sleutelkoord vaak gebruikt. Zoals bijvoorbeeld bij sport- of dance evenementen. Dankzij het gebruik van de keycord is het voor eventmanagers en beveiligers duidelijk voor welk onderdeel jij werkt. Zoals bijvoorbeeld de organisatie, geluid- en lichttechnicus of catering. 

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt verschillende soorten lanyards aan. Deze variëren in lengtes van 7 mm tot 25 mm. Er is een diverse keuze aan verschillende kleuren en veiligheidssystemen. Er zijn zelfs sleutelkoorden die over een hoesje beschikken voor de mobiele telefoon en met een PVC kaarthouder. Natuurlijk zijn deze lanyards eenvoudig te personaliseren met jouw eigen logo of slogan voor de finishing touch. 

Ga naar lanyards

Lanyards 1

 
Populaire producten
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag