Relatiegeschenken HomeBlogLogo broodrooster

Logo broodrooster

Logo broodrooster, jouw logo op brood!

Komen relaties bij jou op kantoor langs om te lunchen? Schaf dan de logo broodrooster aan en geef deze direct mee als cadeau aan jouw klant of zakenrelatie. Zo kunnen zij niet meer om jou heen en maak je direct een onuitwisbare indruk. Daarnaast is het natuurlijk een leuk en tevens functioneel cadeau.

Zoals het woord al zegt; de logo broodrooster roostert jouw logo of beeldmerk op elke boterham.  Zo weet je zeker dat je elke ochtend als eerste op het netvlies van jouw klanten staat. Je bent gewoon om op te eten. En dat blijft leuk en origineel, elk ontbijt en elke lunch opnieuw een groot feest met de logorooster!

 

Logo broodrooster voorwaarden

HiepHiepKado biedt de logorooster uit voorraad aan vanaf 24 stuks. Voor jij je relatie kan laten smikkelen van boterhammen met jouw logo er op. Moet je toch even wachten. De levertijd is namelijk 4 weken, hiertoe behoort de branding aan binnen- en buitenzijde van de logo broodrooster. De logorooster wordt in een luxe geschenkdoos direct bij uw relatie afgeleverd.  

Wil jij de logo broodrooster helemaal op maat laten maken? Dat kan bij een bestelling vanaf 500 stuks. Je kiest dan zelf de kleurencombinatie (PMS) met een speciale verpakking. Rooster jou brood met de logorooster.

Ga naar logo broodrooster

Logo broodrooster 1

 
Populaire producten
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
Set van 3 maskers in custom-made geschenkdoos
€8,34 per stuk (500 st)
€5,24 per stuk (10000 st)
Vintage Ribble Backpack Black
€12,24 per stuk (10 st)
IZY - Design White 350 ml
€11,97 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Happy Socks
€5,58 per stuk (50 st)
€4,95 per stuk (1000 st)
TARDOR
€21,22 per stuk (5 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Kartonnen knikkerbaan
€28,93 per stuk (100 st)
€26,40 per stuk (10000 st)