Relatiegeschenken HomeBlogOnderwatercamera

Onderwatercamera

Onderwatercamera, de mooiste foto's maak je onder water

Zijn jouw klanten, zakenrelaties en medewerkers idolaat van reizen? En trekken zij er het liefst op uit naar de oorden waar de zon de hele dag schijnt en het water zo schoon is dat je de bodem kunt zien? Dan is de onderwatercamera het perfecte relatiegeschenk. 

 

Gebruik onderwatercamera

Stel je voor. Je bent op vakantie in Australië, Egypte of Belize. Je kunt je dan toch niet voorstellen dat je niet minimaal een dag uittrekt om te gaan duiken. In Australië heb je namelijk de Great Barrier Reef, de populairste duiklocatie van de wereld (334.400 vierkante meter). In Egypte heb je Sharm El-Sheikh in de Roze Zee, hier vind je het Britse schipwrak van de SS Thistlegorm dat in 1941 zonk. In Belize heb je The Blue Hole, dit is het twee na grootste koraalrif ter wereld. Het water is kristalhelder en er zijn veel vissoorten te zien, waaronder ook veel haaien. Op zo’n moment wil je deze ontdekking / beleving natuurlijk vastleggen en dan is het fantastisch om een onderwatercamera bij de hand te hebben. 

Maar zo spectaculair hoeft het natuurlijk niet te zijn. Je kunt de onderwatercamera natuurlijk ook gewoon gebruiken in het zwembad of bij een bezoek aan zee (in Nederland). Zo kun je de leukste foto’s maken van jouw kinderen die aan het spelen zijn. Op deze manier mis je niets meer. 

 

HiepHiepKado

De onderwatercamera van HiepHiepKado is origineel en vooral heel leuk om te hebben. Tot 20 meter diep kun jij de mooiste onderwater foto’s maken op je vakantiebestemming of gewoon tijdens een dagje weg. De camera is eenvoudig in gebruik en er is keus uit verschillende modellen en kleuren. Het koordje van de onderwatercamera bevestig je gemakkelijk om je hand en de bescherming houd de camera waterdicht. Met deze onderwatercamera maakt u gegarandeerd indruk.

Ga naar de onderwatercamera

Onderwatercamera 1

 
Populaire producten
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)