Relatiegeschenken HomeBlogOranje artikelen

Oranje artikelen

Oranje artikelen, artikelen voor de echte supporter

Samen kleuren wij Nederland Oranje! Op een aantal momenten kleurt ons land massaal oranje. Zoals bijvoorbeeld met Koningsdag, wanneer wij massaal gaan vieren dat de Koning jarig is.

Als werkgever kun je een bijdrage leveren aan de Oranjegekte (of Oranjekoorts). Verras je klanten, zakenrelaties of medewerkers met één van de oranje artikelen van HiepHiepKado, op deze manier steunen wij met zijn allen Nederland. 

HiepHiepKado biedt een groot aantal verschillende oranje artikelen aan. Denk hierbij aan oranje t-shirts, caps, lanyards (keycords), ballen, tassen, USB sticks en meer. 
Zelfs de bekende vuvuzela en ook de opvallende fanhelm is onderdeel van het assortiment.


 
Sport en Oranje

Rondom sportevenementen zijn oranje artikelen met name erg in trek. Wanneer jou wordt  gevraagd om de koppeling tussen sport en oranje zul je waarschijnlijk in eerste instantie denken aan het Nederlandse voetbalelftal. Tijdens oefeninterlands en kwalificatiewedstrijden kleuren de stadions al oranje. Maar de Oranjegekte breekt pas echt los als wij ons mogen melden op een WK of EK voetbal. Binnen no-time zijn de straten oranje gekleurd en verzamelt iedereen zich op pleinen, in de kroeg of thuis om samen naar de wedstrijden te kijken.

Dat is echter niet het enige moment dat de Nederland zijn oranje artikelen uit de kast haalt. Ook tijdens sportevenementen als de Tour de France en de Olympische Spelen is er voldoende oranje te bewonderen. Denk aan de Nederlandse bocht op de Alpe d’Huez of de fanzones in de Olympische stad.

 

Persoonlijke oranje artikelen

Het is zelfs mogelijk om alle oranje artikelen naar eigen smaak aan te passen. De voetbalattributen kunnen in een eigen gekozen PMS kleur worden doorgevoerd. Ook kun jij je eigen logo laten aanbrengen op de producten.

Samen moedigen we ons Nederland dus aan met de oranje artikelen van HiepHiepKado!

Ga naar oranje artikelen

Oranje artikelen 1

 
Populaire producten
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)