Relatiegeschenken HomeBlogOranje relatiegeschenken

Oranje relatiegeschenken

Oranje relatiegeschenken, eersteklas geschenken om oranje aan te moedigen

Nederland kleuren wij samen Oranje! Op een aantal momenten kleurt ons land massaal oranje. Denk bijvoorbeeld aan Koningsdag, wanneer wij massaal gaan vieren dat de Koning jarig is. 

Als werkgever kun je een bijdrage leveren aan de Oranjegekte (of Oranjekoorts). Verras je klanten, zakenrelaties of medewerkers met één van de oranje relatiegeschenken van HiepHiepKado, op deze manier steunen wij met zijn allen Nederland. 

HiepHiepKado biedt een groot aantal verschillende oranje relatiegeschenken aan. Denk hierbij aan oranje t-shirts, caps, lanyards (keycords), ballen, tassen, USB sticks en meer. 
Zelfs de bekende vuvuzela en de opvallende fanhelm zijn onderdeel van het assortiment.

 

Sport en Oranje

Oranje relatiegeschenken zijn juist in trek rondom sportwedstrijden en dat is niet vreemd. De eerste gedachte van jou, wanneer je sport en oranje koppelt, gaat waarschijnlijk meteen uit naar het Nederlandse voetbalelftal. Tijdens oefeninterlands en kwalificatiewedstrijden kleuren de stadions al oranje. Maar de Oranjegekte breekt pas echt los als ons Oranje zich mag melden op een WK of EK voetbal. De straten kleuren binnen no-time oranje en iedereen verzamelt zich op de pleinen, in de kroeg of thuis om samen naar de wedstrijden te kijken. 

Dat is echter niet het enige moment dat de Nederland zijn oranje relatiegeschenken uit de kast haalt. Ook tijdens sportevenementen als de Tour de France en de Olympische Spelen is er voldoende oranje te bewonderen. Denk aan de Nederlandse bocht op de Alpe d’Huez of de fanzones in de Olympische stad.

 

Persoonlijke relatiegeschenken

Het is zelfs mogelijk om de oranje relatiegeschenken naar eigen smaak aan te passen. Bij de voetbalattributen kun jij zelf kiezen welke PMS kleur het object dient te worden. Ook kun je nog een logo aanbrengen op het product.

Samen moedigen we ons Nederland dus aan met de oranje relatiegeschenken van HiepHiepKado! 

Ga naar oranje relatiegeschenken

Oranje relatiegeschenken 1

 
Populaire producten
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)