Relatiegeschenken HomeBlogRelatiegeschenken Eindhoven

Relatiegeschenken Eindhoven

Relatiegeschenken Eindhoven, een geschenk uit de buurt

Een geschenk uit de regio geven? Relatiegeschenken voor in Eindhoven bestel je het beste bij HiepHiepKado. Geef jouw relaties, klanten of medewerkers een cadeau dat aansluit bij wat jij als onderneming uit wil stralen en wat past bij de doelgroep. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw geschenk in de prullenbak of lade van een kast belandt. Het liefst zie jij het terug op een primaire plek in het huis van de ontvanger. 

Bedenk dus bij het kiezen van relatiegeschenken voor in Eindhoven aan jouw onderneming, in welk segment hoort deze bijvoorbeeld thuis. Een reclamebureau heeft namelijk een behoefte aan andere relatiegeschenken dan bijvoorbeeld een occasion center of een kapperszaak. Een relatiegeschenk is namelijk niet enkel zakelijk, maar moet het ook een persoonlijke touch hebben. 

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je relatiegeschenken die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen die allen in Eindhoven verkocht en afgeleverd kunnen worden.

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap.
In ons assortiment vind je een geschenk voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Relatiegeschenken in Eindhoven

Laat jouw relaties weten dat je ze waardeert met bijvoorbeeld een stormparaplu, een broodrooster met logo of een USB-stick in de vorm van een poppetje. Dat is natuurlijk lang niet alles. Ook vind je luxere geschenken in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld de producten van Rituals en Jamie Oliver

Ga naar relatiegeschenken Eindhoven

Relatiegeschenken Eindhoven 1

 
Populaire producten
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)