Relatiegeschenken HomeBlogRelatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken met logo. Jouw logo, ons geschenk!

Relatiegeschenken met logo zetten jouw bedrijf in de spotlight. Door jouw logo te tonen op de relatiegeschenken die jij schenkt val je nog meer op. Je maakt er zelfs ‘gratis’ extra reclame mee. Elke persoon die de gift ziet zal automatisch denken aan jouw bedrijf. Relatiegeschenken met logo hoort echt bij deze tijd en zul je dan ook overal tegenkomen.

 

Voor de klant, relatie of medewerker

Jij kunt je klanten, relaties en medewerkers extra verwennen door een van de vele relatiegeschenken met logo aan te bieden die HiepHiepKado in het assortiment heeft. Kies een van de duurzame, luxe of originele cadeau’s of een wat goedkoper presentje. Natuurlijk kun je alles voorzien van jouw specifieke logo, slogan, huisstijl of boodschap. Hiermee geef je aan de klant, relatie of medewerker juist iets persoonlijks. Ze zullen jou dan ook nooit meer vergeten.

 

Kies jouw relatiegeschenk met logo

HiepHiepKado biedt een grootschalig aanbod qua cadeau’s aan. Geef bijvoorbeeld een stormparaplu aan je relatie, zo komt hij of zij de regenachtige dagen droog door. Of kies voor een broodrooster met logo, ook kun je kiezen voor een USB-stick in de vorm van een poppetje.

Daarnaast kun je ook denken aan meer luxere geschenken, zoals de producten van Rituals of Jamie Oliver. Relatiegeschenken met logo bieden uitkomst als persoonlijk en origineel gift. HiepHiepKado, thuis in relatiegeschenken met logo.

Ga naar relatiegeschenken met logo

Relatiegeschenken met logo 1

 
Populaire producten
Vibe draadloze 3W speaker, blauw
€22,14 per stuk (5 st)
€15,92 per stuk (250 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Jamie kookt Italië - Jamie Oliver
€23,80 per stuk (25 st)
€21,80 per stuk (50 st)
Waterfles met infuser, oranje
€7,21 per stuk (10 st)
€5,19 per stuk (1000 st)
Dopper drinkfles Cool Blue
€6,80 per stuk (60 st)
€6,60 per stuk (5000 st)
2.200 mAh powerbank, rood
€5,65 per stuk (10 st)
€4,07 per stuk (1000 st)
SeatZac Lightkit
€11,10 per stuk (1 st)
Klein geluk voor de mantelzorger
€14,43 per stuk (25 st)
€3,75 per stuk (5000 st)