Relatiegeschenken HomeBlogSecretaressedag cadeau

Secretaressedag cadeau

Het perfecte secretaressedag cadeau

Is het slim om aandacht te besteden aan de dag voor de secretaresse? Wanneer jouw secretaresse ook zo belangrijk is voor jouw organisatie en zij of hij elke dag voor je klaar staat. Dan is het een juiste keuze om op nationale secretaressedag een beetje extra aandacht te geven en jouw waardering te laten blijken door een secretaressedag cadeau te schenken. 

 

Wanneer is deze speciale dag

Op elke derde donderdag van april staat nationale secretaressedag gepland in heel Europa. Op deze speciale dag worden veel secretaresses in het zonnetje gezet door het bedrijf waarin zij bij betrokken zijn. 

In Nederland wordt sinds 1989 al nationale secretaressedag gevierd. Om jou te helpen hebben wij van HiepHiepKado al vast een aantal leuke suggesties voor het secretaressedag cadeau op rij gezet.

 

Wat voor werk levert de secretaresse

Een goede secretaresse is onmisbaar in de organisatie. Zij of hij neemt alle vervelende en vooral tijdrovende administratie taken uit handen. Dankzij de secretaresse kun jij je volledig richten op je eigen werk. Het gene waar jij goed in bent en wat je met name ook leuk vindt. 

 

Het cadeau voor secretaressedag

Bezorg je secretaresse een fijne secretaressedag door haar een elegant en origineel cadeau te geven. HiepHiepKado biedt tal van mogelijkheden om dit jaar verrassend uit de hoek te komen.

Secretaressedag biedt de uitgelezen kans om jouw waardering uit te spreken in de vorm van een cadeau. Dit cadeau kan een simpel bloemetje zijn, maar je doet haar of hem pas echt een plezier op secretaressedag met een cadeau van HiepHiepKado.

Denk aan de mooie pakketten van Rituals of een van de artikelen uit de Jamie Oliver productielijn. Je wil toch ook het allerbeste cadeau voor je secretaresse op secretaressedag?

Bekijk hier de meest gewaardeerde cadeau's voor secretaressedag.
 

Ga naar cadeaus secretaressedag

Secretaressedag cadeau 1

 
Populaire producten
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag