Tailormade: persoonlijk én speciaal


Maandag 15 december 2014

De mooiste relaties bouw je met HiepHiepKado. Ongelogen waar. Ons assortiment relatiegeschenken, premiums en gadgets bestaat uit meer dan 34.000 verschillende artikelen. Wat te denken van de originele Dopper drinkflesjes, power opladers waarmee een reserve-accu altijd binnen handbereik is of Rituals verwenpakketten die Oosterse tradities thuis doen herleven. Een geschenk, in welke vorm dan ook, is leuk om te geven én leuk om te krijgen. Een geschenk is echter pas uniek, wanneer het tailormade ontworpen is.

HiepHiepKado biedt tailormade relatiegeschenken. Onze ontwerpers maken tailormade verpakkingen in de juiste huisstijl en met een persoonlijke boodschap. Zo worden de befaamde Pocket Powers helemaal rondom full colour bedrukt en voorzien van een tailormade doosje in uw huisstijl. Een relatiegeschenk waarmee u uw relaties eenvoudig voorziet van een extra beetje energie. Ook geeft u een blik in eigen keuken cadeau met een tailormade receptenboek. De geschenkverpakkingen worden door onze ontwerpers in uw persoonlijke jasje gestoken met een ontwerp dat aansluit op uw eigen look and feel. Dat pakt altijd goed uit.

Bent u op zoek naar een speciaal, persoonlijk relatiegeschenk, neem dan vrijblijvend contact op met HiepHiepKado en maak kennis met onze uitgebreide collectie.



« Terug naar overzicht