Relatiegeschenken HomeBlogAgenda’s

Agenda’s

Agenda’s, makkelijk en simpel afspraken maken

Ook in deze tijd vinden veel mensen het fijn om een agenda in handen te hebben. Agenda’s behoren dan nog altijd tot één van de meest verkochte relatiegeschenken bij HiepHiepKado. Een agenda heb je bijna altijd bij de hand, waardoor makkelijk en snel afspraken gepland kunnen worden, zowel zakelijk als privé.

Natuurlijk zijn er ook mensen die kiezen om de afspraken digitaal bij te houden via hun telefoon bijvoorbeeld. Echter kan het onhandig zijn als je aan het bellen bent en tegelijkertijd een afspraak wil inplannen. Of wanneer je alles bijhoudt op je mobiel en je een relatie tegenkomt die graag eens wil praten en je telefoon leeg blijkt te zijn.

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom een agenda handig is om te hebben.

 

Relatiegeschenk

Agenda’s kunnen prima dienen als een relatiegeschenk. Door de agenda te verspreiden onder medewerkers wordt de zichtbaarheid van jouw merk groter. Maar ook kun je natuurlijk jouw agenda’s laten bedrukken, waarna je ze kunt uitdelen op beurzen of tijdens open dagen. Hierdoor creëer je mogelijk een nieuwe markt waar je dan op in kan spelen. En wordt jouw merk veel breder uitgedragen in de potentiële markt.

 

Assortiment agenda’s

HiepHiepKado biedt agenda’s aan in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan leren agenda’s, bureau agenda’s en zakagenda’s. Je hebt de keuze om de agenda’s te bedrukken met een logo of mooi reliëfdruk. HiepHiepKado maakt ook veel agenda's en kalenders geheel tailormade. Dankzij een eigen ontwerpstudio kan HiepHiepKado agenda's geheel naar uw wens maken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor leuke en goedkope agenda's.

Ga naar agenda's

Agenda’s 1

 
Populaire producten
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)