Relatiegeschenken HomeBlogWK voetbal artikelen

WK voetbal artikelen

WK voetbal artikelen, maak van het WK een feest.

Rondom het WK voetbal staat het land weer op zijn kop. Tijdens de kwalificatiewedstrijden is de beleving er al, maar de voetbalgekte breekt pas echt los als we zijn aanbeland bij het mondiale toernooi. De straten worden aangekleed, de mensen uitgedost en iedereen verzamelt zich op de pleinen, in de kroeg of bij iemand thuis om samen de wedstrijden te beleven. 

 

Oranje

Nederland is altijd in de ban van het WK. De WK voetbal artikelen zijn bijna niet aan te slepen. Elke keer weer breekt de Oranjekoorts uit en iedereen doet mee. Winkels en supermarkten bedenken de nieuwste gadgets, die je hoe dan ook wil hebben, om de blits mee te maken. De economie krijgt een boost, het bier is voor de supermarkten en cafés niet aan te slepen. 

Helaas waren wij er niet bij op het EK 2016 en dat was te merken. Maar het WK 2018 moet onze revanche worden. En het legioen staat achter Nederland! 

 

De Rode Duivels

De Belgen mochten op het EK 2016 wel hun opwachting maken. Voor het eerst in jaren leek de verdeeldheid tussen Vlamingen en Walloniërs op zij gezet te kunnen worden. De Rode Duivels brachten de EK-koorts naar eigen land en dat was fraai om te zien. Ook in Frankrijk waren de Belgen massaal aanwezig. Nog voor het EK van start ging stonden zij al te feesten onder de Eiffeltoren. 
 
Wij hopen dat ook de Rode Duivels er tijdens het WK in Rusland een groot feest van weten te maken met de nodige WK voetbal artikelen. ‘Eén team, één ambitie’! 

 

WK 2018 

Het WK voetbal vindt in het jaar 2018 weer plaats. Dit keer zal Rusland het mondiale toernooi organiseren. Het eindtoernooi start op 14 juni in Moskou en de finale wordt op 15 juli gespeeld in het Olympisch Stadion Loezjniki (Moskou). 

Wij kijken nu allemaal uit naar het WK en zijn zeer benieuwd wie er dit jaar als wereldkampioen gekroond mag worden. In 2014 was het Duitsland dat de finale van Argentinië wist te winnen. Ons Oranje werd derde, terwijl België niet verder kwam dan de kwartfinales. 

 

Persoonlijke WK voetbal artikelen

Alle WK voetbal artikelen kunnen naar eigen smaak worden aangepast. Zo kunnen de voetbalattributen in eigen gekozen PMS kleur worden uitgevoerd. Zelfs jouw bedrijfslogo kan er op worden aangebracht. 

Samen moedigen we ons land aan. En de WK voetbal artikelen van HiepHiepKado dragen daar haar steentje aan bij! 

Ga naar WK voetbal artikelen

WK voetbal artikelen 1

 
Populaire producten
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag