Relatiegeschenken HomeBlogDocumentenmap met logo

Documentenmap met logo

Documentenmap met logo, je logo op een documentenmap

Handig is het om een documentenmap in je bezit te hebben. Je rapporten, formulieren of losse papieren raak je op deze manier nooit meer kwijt. Je stopt gewoon alles in één map, waardoor je nooit meer in je tas of koffer hoeft te zoeken waar je de documenten ook alweer had weggestopt. Een documentenmap met logo is dus een functioneel geschenk. 

HiepHiepKado biedt verschillende documentenmappen aan in allerlei vormen en maten. Vaak heeft de map extra vakken om bijvoorbeeld een notitieblok (vaak meegeleverd), documenten, visitekaartjes en pennen op te bergen. Op deze manier kun je er zelf voor kiezen hoe je alles inricht. 

 

Relatiegeschenk

De documentenmap met logo kan uitstekend als een relatiegeschenk dienen. (Potentiële) relaties zullen dankbaar zijn voor het geschenk. Het is namelijk praktisch en de meeste mensen zullen het dus ook echt in gebruik nemen. HiepHiepKado biedt ook de mogelijkheid om jouw logo of de bedrijfsnaam op de documentenmap te vermelden. Het voordeel hiervan is dat jij direct reclame maakt voor jouw bedrijf als de relatie de documentenmap met logo meeneemt naar zijn afspraken. Dit komt ten goede aan de naamsbekendheid van je bedrijf en levert je mogelijk nieuwe contacten en toekomstige partners op.

 

Assortiment documentenmappen met logo

De documentenmappen met logo zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals leer, polyester, kunst- en imitatieleer. Bij HiepHiepKado vindt u ruim 500 documentenmappen. Een origineel en handig relatiegeschenk? De documentenmap!

Ga naar documentmappen

Documentenmap met logo 1

 
Populaire producten
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)