Relatiegeschenken HomeBlogDocumentenmap met logo

Documentenmap met logo

Documentenmap met logo, je logo op een documentenmap

Handig is het om een documentenmap in je bezit te hebben. Je rapporten, formulieren of losse papieren raak je op deze manier nooit meer kwijt. Je stopt gewoon alles in één map, waardoor je nooit meer in je tas of koffer hoeft te zoeken waar je de documenten ook alweer had weggestopt. Een documentenmap met logo is dus een functioneel geschenk. 

HiepHiepKado biedt verschillende documentenmappen aan in allerlei vormen en maten. Vaak heeft de map extra vakken om bijvoorbeeld een notitieblok (vaak meegeleverd), documenten, visitekaartjes en pennen op te bergen. Op deze manier kun je er zelf voor kiezen hoe je alles inricht. 

 

Relatiegeschenk

De documentenmap met logo kan uitstekend als een relatiegeschenk dienen. (Potentiële) relaties zullen dankbaar zijn voor het geschenk. Het is namelijk praktisch en de meeste mensen zullen het dus ook echt in gebruik nemen. HiepHiepKado biedt ook de mogelijkheid om jouw logo of de bedrijfsnaam op de documentenmap te vermelden. Het voordeel hiervan is dat jij direct reclame maakt voor jouw bedrijf als de relatie de documentenmap met logo meeneemt naar zijn afspraken. Dit komt ten goede aan de naamsbekendheid van je bedrijf en levert je mogelijk nieuwe contacten en toekomstige partners op.

 

Assortiment documentenmappen met logo

De documentenmappen met logo zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals leer, polyester, kunst- en imitatieleer. Bij HiepHiepKado vindt u ruim 500 documentenmappen. Een origineel en handig relatiegeschenk? De documentenmap!

Ga naar documentmappen

Documentenmap met logo 1

 
Populaire producten
TARDOR
€21,22 per stuk (5 st)
Vintage Ribble Backpack Black
€12,24 per stuk (10 st)
Happy Socks
€5,58 per stuk (50 st)
€4,95 per stuk (1000 st)
IZY - Design White 350 ml
€11,97 per stuk (5 st)
ANC draadloze hoofdtelefoon, zwart
€58,29 per stuk (5 st)
€39,08 per stuk (250 st)
Fizzing bath balls - Cotton Candy
€3,49 per stuk (16 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Set van 3 maskers in custom-made geschenkdoos
€8,34 per stuk (500 st)
€5,24 per stuk (10000 st)
Kartonnen knikkerbaan
€28,93 per stuk (100 st)
€26,40 per stuk (10000 st)