Relatiegeschenken HomeBlogLuxe relatiegeschenken

Luxe relatiegeschenken

Luxe relatiegeschenken, voor elke relatie een gepast geschenk!

Bedrijven geven zo af en toe luxe relatiegeschenken aan een klant of medewerker, maar waarom doen zij dat nou? Met een relatiegeschenk laat je namelijk de waardering blijken in de richting van jouw klant of medewerker. Hiermee geef je de ontvanger het idee dat hij of zij speciaal is door een stijlvol of origineel cadeau te schenken.

 

Positief voor het bedrijf

Luxe relatiegeschenken kunnen ook dienen als een visitekaartje van het bedrijf of om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Slim is het dan om te kiezen voor een geschenk met de logo van jouw bedrijf. Men noemt een luxe relatiegeschenk ook wel een exclusief relatiegeschenk. Logischerwijs is de kwaliteit van het product dan ook goed en vaak voorzien van een merk. Geef jij als bedrijf een cadeau met een sterke merknaam, dan heeft de ontvanger het gevoel dat hij echt iets van waarde krijgt en dus wordt geapprecieerd. Ook kun je als bedrijf er mee pronken natuurlijk.

 

Merken en geschenken

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een van de producten van Rituals of Jamie Oliver te schenken. Profiteer van de status of het exclusieve imago van deze merken en laat aan uw medewerkers of klanten zien dat zij deze luxe relatiegeschenken verdienen. 


Verder bestaat het assortiment luxe relatiegeschenken uit diverse luxueus uitgevoerde kantoor- of reisartikelen of een mooie wijn. Geef een stijlvolle pennenset of een documentenmap van echt leder als relatiegeschenk. Ook is een stijlvolle reiskoffer een uitstekend cadeau. 


Daarnaast kun jij er voor kiezen om een wijnset cadeau te geven. Deze wijnsets bevatten onder andere een flesopener, druppelvanger, thermometer. Dit alles in een fraai vormgeven verpakking. Al deze gewaardeerde luxe relatiegeschenken vind je bij HiepHiepKado.

Ga naar luxe relatiegeschenken

Luxe relatiegeschenken 1

 
Populaire producten
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)