Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte paraplu's

Bedrukte paraplu's

Bedrukte paraplu's, paraplu's met jouw logo

In periodes van veel regen zijn bedrukte paraplu’s een uiterst geschikt cadeau. Deze cadeau’s houden jou en jouw klanten en zakenrelaties droog. Ook heb je het voordeel dat jouw merknaam overal wordt uitgedragen. Dit doet de naamsbekendheid van jouw bedrijf alleen maar ten goede. Het kan zelfs nieuwe klanten opleveren. En dat zou toch fantastisch zijn, om dat met een relatiegeschenk te kunnen bereiken. 

Maar natuurlijk is het meer dan dat. Je verstevigt de relatie met je klanten en relaties (in slecht weer). Houd ze de hand boven het hoofd met behulp van de bedrukte paraplu’s. Het is een cadeau met een hoge gevoelswaarde.

HiepHiepKado is de aanbieder als het gaat om bedrukte paraplu’s. Door het uitstekende en uitgebreide assortiment en de goede prijs-kwaliteit verhouding vind je altijd iets wat goed bij jouw doelgroep aansluit.

 

Assortiment bedrukte paraplu’s

Naast de eenvoudige paraplu’s kun je er ook voor kiezen om luxe of originele paraplu’s met jouw logo te bedrukken. Denk hierbij aan de stormparaplu en de vierkante paraplu. De paraplu’s met logo zijn verkrijgbaar met een uiteenlopend aantal vlakken, handvatten en in verschillende kleuren.

De ontvanger zal jouw handige en functionele geschenk zeker waarderen, wat je imago zal bevestigen of verstevigen. Bovendien zie je tijdens een regenachtige dag jouw boodschap overal terug dankzij deze bedrukte paraplu’s.

Ga naar bedrukte paraplu's

Bedrukte paraplu's 1

 
Populaire producten
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)