Relatiegeschenken HomeBlogDocumentenmap

Documentenmap

Documentenmap, een map voor al je documenten

Het is handig om een documentenmap in je bezit te hebben. Zo raak je nooit meer je rapporten, formulieren of losse papieren kwijt. Je stopt gewoon alles in één map, waardoor je nooit meer in je tas of koffer hoeft te zoeken waar je ook alweer de documenten had weggestopt. Het is dus erg functioneel om een documentenmap in je bezit te hebben.

HiepHiepKado biedt verschillende documentenmappen aan in allerlei vormen en maten. De map heeft vaak handige extra vakken om een notitieblok (vaak meegeleverd), pennen, documenten en visitekaartjes te bergen. Op deze manier kun je alles inrichten naar eigen wens en heb je altijd alles bij de hand.

 

Relatiegeschenk

De documentenmap kan ook uitstekend als een relatiegeschenk dienen. (Potentiële) relaties zullen het geschenk als zeer nuttig ervaren. Het is namelijk een praktisch geschenk, dat de meeste mensen ook echt zullen gaan gebruiken. HiepHiepKado biedt ook de mogelijkheid om jouw logo of de bedrijfsnaam op de map te vermelden. Dat biedt als voordeel dat jij direct reclame maakt als een relatie jouw documentenmap meeneemt naar zijn afspraken. Dit komt ten goede aan de naamsbekendheid van je bedrijf en levert je mogelijk nieuwe contacten en relaties op.

 

Assortiment

De documentenmappen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals leer, polyester, kunst- en imitatieleer. Bij HiepHiepKado vind je ruim 500 mappen om jouw documenten in te verzamelen.

Ga naar documentenmappen

Documentenmap 1

 
Populaire producten
Bobby Compact anti-diefstal rugtas, roze
€70,63 per stuk (5 st)
€47,16 per stuk (250 st)
Paperbag van de Boerin Blue
€7,28 per stuk (15 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Brievenbus bloemen
€13,63 per stuk (50 st)
€9,79 per stuk (1000 st)
Plant speaker, wit
€13,02 per stuk (5 st)
€9,00 per stuk (1000 st)
Hamamdoek (100 x 180 cm)
Prijs op aanvraag
€7,80 per stuk (1000 st)
Dopper drinkfles Pink Paradise
€6,20 per stuk (48 st)
€5,61 per stuk (5000 st)
Memostandaard knijper
€0,42 per stuk (110 st)
€0,36 per stuk (5000 st)