Relatiegeschenken HomeBlogEK voetbal premiums

EK voetbal premiums

EK voetbal premiums, premiums voor het EK voetbal

Het land staat weer op zijn kop wanneer het EK voetbal voor de deur staat. De beleving is er al tijdens de kwalificatiewedstrijden, maar de voetbalgekte breekt pas echt los als we zijn aanbelandt bij het eindtoernooi. De straten worden aangekleed, de mensen dossen zich uit en iedereen verzamelt om samen naar de wedstrijden te kijken of dat nou op de pleinen, in de kroeg of bij iemand thuis is. 

 

Oranje

Nederland is elke vier jaar weer in de ban van het EK. De EK voetbal premiums zijn bijna niet aan te slepen. Elke keer breekt de Oranjekoorts opnieuw uit en iedereen doet mee. Winkels en supermarkten bedenken de nieuwste gadgets, die je hoe dan ook wil hebben, om de blits mee te maken. De economie krijgt een boost, het bier is voor de supermarkten en cafés niet aan te slepen. 

Op het EK 2016 waren wij er helaas niet bij en dat was te merken. Het EK van 2020 moet echter onze revanche worden. Het legioen staat weer achter Nederland!

 

De Rode Duivels

De Belgen mochten op het EK 2016 wel hun opwachting maken. Voor het eerst in jaren leek de verdeeldheid tussen Vlamingen en Walloniërs op zij gezet te kunnen worden. De EK-koorts kwam België inwaaien. De Belgen waren dan ook massaal aanwezig in Frankrijk en nog voor het EK van start ging vierden zij een groot feest onder de Eiffeltoren. 

Wij hopen dat ook de Rode Duivels er tijdens het EK van 2020 er een groot feest van weten te maken met de nodige EK voetbal premiums bij de hand. ‘Eén team, één ambitie’! 

 

EK 2020 

Het EK voetbal vindt in het jaar 2020 weer plaats. Voor het eerst zal het toernooi in dertien verschillende landen worden georganiseerd. De exacte data is momenteel nog niet bekend. Maar in de lijn van de verwachting zal het toernooi tussen half juni en half juli georganiseerd worden. De finale van het EK 2020 wordt gespeeld in Londen.

De voetballiefhebbers kijken stiekem nu al uit naar het EK en kunnen niet wachten tot het van start gaat. Benieuwd zijn we wie dit keer de finale weet te winnen. In 2016 mocht Portugal zich Europees kampioen noemen. In de finale versloeg het gastland Frankrijk. De Rode Duivels werden in de kwartfinale uitgeschakeld door Wales. 

 

Persoonlijke EK voetbal premiums

Alle EK voetbal premiums kunnen naar eigen smaak worden aangepast. Zo kunnen de voetbalattributen in eigen gekozen PMS kleur worden uitgevoerd. Zelfs jouw bedrijfslogo kan er op worden aangebracht. 

Samen moedigen we ons land aan. En de EK voetbal premiums van HiepHiepKado dragen daar haar steentje aan bij! 

Ga naar EK voetbal premiums

EK voetbal premiums 1

 
Populaire producten
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag