Relatiegeschenken HomeBlogFotohouder

Fotohouder

Fotohouder, een houder voor uw favoriete foto's

Sta jij graag in de aandacht? Met de fotohouder van HiepHiepKado sta jij in de spotlight. 
Besluit jij om op de fotohouder jouw logo te plaatsen dan val je zeker op. Of het nu op het bureau op kantoor is of ergens in huis. Jouw zakenrelaties, klanten of medewerkers zullen versteld staan van zo’n functioneel cadeau. Wat echt iedereen graag in huis zou willen hebben. 

 

In gedachte bij het fotomoment 

Eindelijk kan de ontvanger van dit mooie geschenk nu al zijn geliefde foto’s terugkijken via deze digitale fotolijst. In gedachte kan deze persoon dan terugkeren naar het moment dat de foto werd geschoten. Denk hierbij aan de mooie vakantiekiekjes van een roadtrip, het vieren van oud/nieuw met de familie samen, de legendarische personeelsborrel, enzovoorts. 

Ook voor jou heeft het cadeau voordelen. De ontvanger zal namelijk menigeens terugdenken aan jou. Dit natuurlijk voor het schenken van het speciale cadeau, maar ook door het logo dat prijkt op de fotohouder. 

 

Assortiment 

HiepHiepKado biedt fotohouders aan in allerlei vormen, kleuren en grootte. Deze zijn een leuke uitbreiding voor jouw digitale camera. Dankzij digitale fotolijstjes kun jij je mooiste, leukste en dierbaarste foto’s keer op keer terug zien.

 

Mogelijkheden fotohouders

Het delen van foto's was nog nooit zo eenvoudig met de bedrukte fotohouders. Sommige houders kunnen videobeelden en geluiden afspelen, zodat je relaties een visuele presentatie van je bedrijf kunnen zien. Daarna kunnen de foto's vervangen worden door eigen foto's. Maak gegarandeerd een stijlvolle indruk met een van deze lijstjes.

Ga naar fotohouders

Fotohouder 1

 
Populaire producten
Fizzing bath balls - Cotton Candy
€3,49 per stuk (16 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
TARDOR
€21,22 per stuk (5 st)
Happy Socks
€5,58 per stuk (50 st)
€4,95 per stuk (1000 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
IZY - Design White 350 ml
€11,97 per stuk (5 st)
Kartonnen knikkerbaan
€28,93 per stuk (100 st)
€26,40 per stuk (10000 st)
Vintage Ribble Backpack Black
€12,24 per stuk (10 st)
ANC draadloze hoofdtelefoon, zwart
€58,29 per stuk (5 st)
€39,08 per stuk (250 st)