Relatiegeschenken HomeBlogKerstgeschenk

Kerstgeschenk

Kerstgeschenk, altijd een bijzonder cadeau

Ben jij al op zoek naar het perfecte kerstgeschenk? Of het nu voor je medewerkers, zakelijke partners of klanten is. Bij HiepHiepKado vind je een ruime keuze in de meest uiteenlopende samenstellingen wat betreft kerstgeschenken en / of kerstpakketten. 

 

Welk kerstgeschenk valt goed in de smaak?

Je kunt er bijvoorbeeld aan denken om een van de artikelen van Jamie Oliver of Rituals als cadeau te geven met kerst. Zoals de Jamie Oliver pastamachine, de barbecue of de wereldberoemde flavour shaker. Daarnaast zijn ook de producten van Rituals zeer gewaardeerde kerstgeschenken met een luxe uitstraling. Deze pakketten zijn zowel voor de man als de vrouw verkrijgbaar en zijn het ideale kerstgeschenk om te geven en om te krijgen.

Ook kun je kiezen uit andere kerstcadeaus, zoals kantoor accessoires, elektronica, wijnpakketten, reisartikelen etc. Door het uitstekende en uitgebreide assortiment en de goede prijs-kwaliteit verhouding vind je altijd het perfecte kerstgeschenk.

 

Aan wie geef ik het kerstgeschenk

Wanneer je een kerstcadeau weggeeft dan laat je zien dat jouw relatie hoog in het vaandel staat bij jou als organisatie. Elk soort relatie benader jij op een andere manier. Denk hierbij aan het verschil van omgang met zakelijke partners, medewerkers en klanten. Elke relatie heeft een ander beeld bij jouw als organisatie. Belangrijk is het dan ook dat dit kertgeschenk past bij het soort relatie. Hierbij kijk je naar hoe de band tussen beiden is.

Ga naar kerstgeschenken

Kerstgeschenk 1

 
Populaire producten
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)