Relatiegeschenken HomeBlogKerstgeschenk

Kerstgeschenk

Kerstgeschenk, altijd een bijzonder cadeau

Ben jij al op zoek naar het perfecte kerstgeschenk? Of het nu voor je medewerkers, zakelijke partners of klanten is. Bij HiepHiepKado vind je een ruime keuze in de meest uiteenlopende samenstellingen wat betreft kerstgeschenken en / of kerstpakketten. 

 

Welk kerstgeschenk valt goed in de smaak?

Je kunt er bijvoorbeeld aan denken om een van de artikelen van Jamie Oliver of Rituals als cadeau te geven met kerst. Zoals de Jamie Oliver pastamachine, de barbecue of de wereldberoemde flavour shaker. Daarnaast zijn ook de producten van Rituals zeer gewaardeerde kerstgeschenken met een luxe uitstraling. Deze pakketten zijn zowel voor de man als de vrouw verkrijgbaar en zijn het ideale kerstgeschenk om te geven en om te krijgen.

Ook kun je kiezen uit andere kerstcadeaus, zoals kantoor accessoires, elektronica, wijnpakketten, reisartikelen etc. Door het uitstekende en uitgebreide assortiment en de goede prijs-kwaliteit verhouding vind je altijd het perfecte kerstgeschenk.

 

Aan wie geef ik het kerstgeschenk

Wanneer je een kerstcadeau weggeeft dan laat je zien dat jouw relatie hoog in het vaandel staat bij jou als organisatie. Elk soort relatie benader jij op een andere manier. Denk hierbij aan het verschil van omgang met zakelijke partners, medewerkers en klanten. Elke relatie heeft een ander beeld bij jouw als organisatie. Belangrijk is het dan ook dat dit kertgeschenk past bij het soort relatie. Hierbij kijk je naar hoe de band tussen beiden is.

Ga naar kerstgeschenken

Kerstgeschenk 1

 
Populaire producten
Happy Socks
€5,58 per stuk (50 st)
€4,95 per stuk (1000 st)
ANC draadloze hoofdtelefoon, zwart
€58,29 per stuk (5 st)
€39,08 per stuk (250 st)
Kartonnen knikkerbaan
€28,93 per stuk (100 st)
€26,40 per stuk (10000 st)
Vintage Ribble Backpack Black
€12,24 per stuk (10 st)
TARDOR
€21,22 per stuk (5 st)
IZY - Design White 350 ml
€11,97 per stuk (5 st)
Fizzing bath balls - Cotton Candy
€3,49 per stuk (16 st)
Set van 3 maskers in custom-made geschenkdoos
€8,34 per stuk (500 st)
€5,24 per stuk (10000 st)
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag