Relatiegeschenken HomeVacatures

HiepHiepKado zoekt...

Commercieel medewerker binnendienst met sales ervaring 

HiepHiepKado is een innovatieve aanbieder van relatiegeschenken en promotionele give aways voor de zakelijke markt. Naast ons uitgebreide assortiment van vele geschenken en gadgets hebben we een eigen ontwerpstudio hebben waar we creatieve voorstellen op maat verzorgen.

Ter versterking van ons verkoopteam zoeken we per direct een commerciële, klantgerichte en communicatief sterke medewerker met enkele jaren werkervaring. Het gaat om een fulltime job vanuit ons kantoor in Den Bosch. We bieden je een uitdagende en zelfstandige functie met een goed salaris en voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Takenpakket / Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste taak is het generen van new business middels koude en warme acquisitie. Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten en maakt hen enthousiast over onze producten. Daarnaast bouw je aan een duurzame relatie met onze huidige klanten. Je bent het visitekaartje van de organisatie en verrast de klant met je expertise en aandacht. Je plant afspraken in voor de buitendienst, verwerkt aanvragen van klanten en werkt mee aan het uitwerken van offertes en voorstellen.

Tevens ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van de marketing. Je verzorgt de input voor mailings, nieuwsbrieven en advertenties in vakbladen. Het is daarom erg belangrijk dat je zeer accuraat te werk gaat en een scherp oog hebt voor spelling, grammatica en toon. 

Jij / Wat heb jij te bieden?

 • Bent zeer commercieel ingesteld, klantgericht en communicatief sterk
 • Krijgt een kick van het binnen halen van new business
 • Hebt al enkele jaren werkervaring in sales
 • Hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van sales, marketing of communicatie
 • Bent 40 uur per week beschikbaar
 • Bent woonachtig in de directe omgeving van Den Bosch
 • Bent per direct beschikbaar

Wij bieden / Wat bieden wij?

 • Een superleuke job met voldoende uitdaging
 • Diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien
 • Een enthousiast team van collega’s
 • Worstenbroodjes op woensdag en kroketten op vrijdag
 • Een marktconform salaris

Ben jij per direct 40 per week beschikbaar? Woon je In de directe omgeving van Den Bosch en ga jij graag een uitdaging aan? Presenteer jezelf dan op de meest originele en overtuigende manier aan HiepHiepKado. Je kunt je sollicitatie met CV, oftewel je pitch, sturen aan Barbara Rijcken, barbara@hiephiepkado.nl.

Het opvragen van referenties is onderdeel van onze sollicitatie procedure.

HiepHiepKado 

Rijnstraat 495a
5215 EJ ’s-Hertogenbosch


T: 073-6890031

E: mail@hiephiepkado.nl
W: www.hiephiepkado.nl

 

Creatieve en enthousiaste stagiair Marketing - Communicatie m/v

Stage lopen bij HiepHiepKado betekent veel ruimte voor ontwikkeling, meedraaien op supertoffe nieuwe projecten en natuurlijk hele leuke collega’s.

HiepHiepKado is een innovatieve aanbieder van promotionele artikelen en relatiegeschenken voor de zakelijke markt met kantoren in Den Bosch (NL) en Hasselt (B). We maken tailormade voorstellen voor direct marketing acties en speciale feestdagen, die we bedenken en uitwerken in onze eigen designstudio. HiepHiepKado werkt samen met een communicatiebureau dat in hetzelfde kantoor in ‘s-Hertogenbosch is gevestigd. Deze bedrijven vallen onder dezelfde holding.

Ter ondersteuning van ons team zoeken we een spontane, energieke en creatieve stagiair met een marketing- of communicatiegerelateerde opleiding op MBO- of HBO-niveau. Je krijgt bij ons uitdagende projecten aangeboden waar je samen met ons team nieuwe marketingacties uitzet, productpresentaties voorbereidt voor klanten en bijdraagt aan een succesvolle inzet van online marketing.

We bieden je een uitdagende en veelzijdige stage waarin je kansen te over hebt om ervaring en inspiratie op te doen. Bovendien proef je als stagiair niet alleen de sfeer van HiepHiepKado, maar ook van het communicatiebureau. 

Enthousiast geworden? Verkoop jezelf dan op de meest originele en overtuigende manier aan HiepHiepKado. Je kunt je sollicitatie met CV sturen aan Elise Kivits, elise@hiephiepkado.nl. 

HiepHiepKado 
Rijnstraat 495a, 5215 EJ ’s-Hertogenbosch
Telefoon 073-6890031
www.hiephiepkado.nl

 

Enthousiaste stagiair Sales m/v

Wil jij waardevolle ervaring opdoen in sales? Kom dan stage lopen bij HiepHiepKado!

HiepHiepKado is een innovatieve aanbieder van promotionele artikelen en relatiegeschenken voor de zakelijke markt met kantoren in Den Bosch (NL) en Hasselt (B). We maken tailormade voorstellen voor direct marketing acties en speciale feestdagen, die we bedenken en uitwerken in onze eigen designstudio.

HiepHiepKado werkt samen met een communicatiebureau dat in hetzelfde gebouwd in ‘s Hertogenbosch is gevestigd. Deze bedrijven vallen onder dezelfde holding.

Ter ondersteuning van ons team zoeken we een spontane en energieke stagiair met een verkoop of accountmanagement gerelateerde opleiding op MBO- of HBO-niveau. Je leert bij ons alle kneepjes van het vak: klantcontact, verkoop, offertes maken, orderverwerking en aftersales.

We bieden je een uitdagende en veelzijdige stage waarin je kansen te over hebt om ervaring en inspiratie op te doen. Bovendien proef je als stagiair niet alleen de sfeer van HiepHiepKado, maar ook van het communicatiebureau. 

Enthousiast geworden? Verkoop jezelf dan op de meest originele en overtuigende manier aan HiepHiepKado. Je kunt je sollicitatie met CV sturen aan Elise Kivits, elise@hiephiepkado.nl. 

HiepHiepKado 
Rijnstraat 495a, 5215 EJ ’s-Hertogenbosch
Telefoon 073-6890031
www.hiephiepkado.nl

HiepHiepKado zoekt...