Relatiegeschenken HomeBlogBagageweger

Bagageweger

Bagageweger, weeg uw bagage voor u op reis gaat

Werk jij in een branche waarin jij en jouw medewerkers veel moet reizen voor het werk? Zijn de contacten van het bedrijf met de klant en zakenrelatie voornamelijk in het buitenland? Dan is de bagageweger het perfecte relatiegeschenk. Dankzij de bagageweger sta je nooit meer voor een verrassing bij het inchecken op het vliegveld. 

 

Wanneer gebruik je de bagageweger

Jouw bagage weeg je natuurlijk niet alleen als je reist voor het werk. Ook wanneer je op vakantie gaat met familie of vrienden is het een heel handig middel. Je hoeft van te voren enkel te bekijken wat de eisen van de vliegmaatschappij zijn en daarop kun jij je koffer direct aanpassen. Door het gewicht exact te meten weet jij altijd dat je in de veilige zone zit. En misschien heb je juist nog net een plekje over voor een extra paar schoenen of jouw favoriete overhemd / blouse. 

Met de bagageweger kun je zowel de hand- als ruimbagage wegen en ben je dus niet beperkt. De weger kan echter ook voor andere toepassingen gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld voor de vissport. Zo weet jij direct hoe zwaar die vis was die jij net eigenhandig uit het water hebt weten te halen. 

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt verschillende bagagewegers aan. Kies jij liever voor een analoge of digitale? Het is maar wat je zelf fijn vindt. Met de weger sta jij echter nooit meer voor een verrassing. En dat kan een heleboel stress rondom de reis al doen verhelpen. Pak je koffer in en ga op zakenreis of vakantie! 

Ga naar reisaccessoires

Bagageweger 1

 
Populaire producten
Vintage Ribble Backpack Black
€12,24 per stuk (10 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
IZY - Design White 350 ml
€11,97 per stuk (5 st)
Fizzing bath balls - Cotton Candy
€3,49 per stuk (16 st)
Set van 3 maskers in custom-made geschenkdoos
€8,34 per stuk (500 st)
€5,24 per stuk (10000 st)
TARDOR
€21,22 per stuk (5 st)
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
ANC draadloze hoofdtelefoon, zwart
€58,29 per stuk (5 st)
€39,08 per stuk (250 st)
Kartonnen knikkerbaan
€28,93 per stuk (100 st)
€26,40 per stuk (10000 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag