Relatiegeschenken HomeBlogBagageweger

Bagageweger

Bagageweger, weeg uw bagage voor u op reis gaat

Werk jij in een branche waarin jij en jouw medewerkers veel moet reizen voor het werk? Zijn de contacten van het bedrijf met de klant en zakenrelatie voornamelijk in het buitenland? Dan is de bagageweger het perfecte relatiegeschenk. Dankzij de bagageweger sta je nooit meer voor een verrassing bij het inchecken op het vliegveld. 

 

Wanneer gebruik je de bagageweger

Jouw bagage weeg je natuurlijk niet alleen als je reist voor het werk. Ook wanneer je op vakantie gaat met familie of vrienden is het een heel handig middel. Je hoeft van te voren enkel te bekijken wat de eisen van de vliegmaatschappij zijn en daarop kun jij je koffer direct aanpassen. Door het gewicht exact te meten weet jij altijd dat je in de veilige zone zit. En misschien heb je juist nog net een plekje over voor een extra paar schoenen of jouw favoriete overhemd / blouse. 

Met de bagageweger kun je zowel de hand- als ruimbagage wegen en ben je dus niet beperkt. De weger kan echter ook voor andere toepassingen gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld voor de vissport. Zo weet jij direct hoe zwaar die vis was die jij net eigenhandig uit het water hebt weten te halen. 

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt verschillende bagagewegers aan. Kies jij liever voor een analoge of digitale? Het is maar wat je zelf fijn vindt. Met de weger sta jij echter nooit meer voor een verrassing. En dat kan een heleboel stress rondom de reis al doen verhelpen. Pak je koffer in en ga op zakenreis of vakantie! 

Ga naar reisaccessoires

Bagageweger 1

 
Populaire producten
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag