Relatiegeschenken HomeBlogBagageweger

Bagageweger

Bagageweger, weeg uw bagage voor u op reis gaat

Werk jij in een branche waarin jij en jouw medewerkers veel moet reizen voor het werk? Zijn de contacten van het bedrijf met de klant en zakenrelatie voornamelijk in het buitenland? Dan is de bagageweger het perfecte relatiegeschenk. Dankzij de bagageweger sta je nooit meer voor een verrassing bij het inchecken op het vliegveld. 

 

Wanneer gebruik je de bagageweger

Jouw bagage weeg je natuurlijk niet alleen als je reist voor het werk. Ook wanneer je op vakantie gaat met familie of vrienden is het een heel handig middel. Je hoeft van te voren enkel te bekijken wat de eisen van de vliegmaatschappij zijn en daarop kun jij je koffer direct aanpassen. Door het gewicht exact te meten weet jij altijd dat je in de veilige zone zit. En misschien heb je juist nog net een plekje over voor een extra paar schoenen of jouw favoriete overhemd / blouse. 

Met de bagageweger kun je zowel de hand- als ruimbagage wegen en ben je dus niet beperkt. De weger kan echter ook voor andere toepassingen gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld voor de vissport. Zo weet jij direct hoe zwaar die vis was die jij net eigenhandig uit het water hebt weten te halen. 

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt verschillende bagagewegers aan. Kies jij liever voor een analoge of digitale? Het is maar wat je zelf fijn vindt. Met de weger sta jij echter nooit meer voor een verrassing. En dat kan een heleboel stress rondom de reis al doen verhelpen. Pak je koffer in en ga op zakenreis of vakantie! 

Ga naar reisaccessoires

Bagageweger 1

 
Populaire producten
Waterfles met infuser, blauw
€7,88 per stuk (10 st)
€5,67 per stuk (1000 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Tuttifrutti  740 ml Tritan™ infuser drinkfles
€7,45 per stuk (10 st)
€5,81 per stuk (1000 st)
BE O Bottle Wit
€7,95 per stuk (40 st)
€6,98 per stuk (10000 st)
Opvouwbare strand loungestoel, blauw
€22,54 per stuk (5 st)
€16,24 per stuk (250 st)
Tailor-made trolley
Prijs op aanvraag
Trolley met eigen ontwerp
€48,93 per stuk (10 st)
€37,50 per stuk (1000 st)
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
Vibe draadloze 3W speaker, blauw
€20,35 per stuk (5 st)
€14,64 per stuk (250 st)
BBQ Glove Grill Master
€3,68 per stuk (25 st)