Relatiegeschenken HomeBlogPaspoorthoesje

Paspoorthoesje

Paspoorthoesje, een perfect hoesje voor uw paspoort

Wanneer je veel reist maak je veel gebruik van je paspoort. Om te voorkomen dat je paspoort vies wordt of kapot gaat is het handig om een paspoorthoesje aan te schaffen. Een paspoort gaat namelijk de hele wereld over en wordt door vele handen vast gehouden. Dat maakt het document kwetsbaar. Het is daarom belangrijk om je paspoort goed te beschermen.

 

Waarom beschermen?

Een paspoorthoesje is ideaal om je paspoort te beschermen tegen onder andere beschadigingen. Maar wat is het voordeel hiervan? Je zou toch niet willen meemaken dat jij op (wereld)reis bent en dat vanwege slechte behandeling je paspoort als een ongeldig reis document wordt bevonden. Wanneer je dan in China, Cuba of Rusland staat en de taal niet spreekt heb je namelijk een groot probleem. 

Ten eerste moet je dan de weg zien te vinden naar de Nederlandse ambassade om vanuit daar een noodpaspoort of een laissez-passer te krijgen. Dit kost echter tijd en geld en het ergste is dat je waarschijnlijk je vlucht mist, waardoor je ook deze kosten kwijt bent en een nieuwe vlucht moet boeken voor een later tijdstip. Het is dus zeer belangrijk om je paspoort altijd goed te beschermen met een paspoorthoesje. 

 

HiepHiepKado

Ook voor een paspoorthoesje kun je terecht bij HiepHiepKado. Wij bieden een basic paspoorthoesje aan waarmee je jouw paspoort eenvoudig kunt beschermen. Het paspoorthoesje is gemaakt van PVC en uitgevoerd in de kleur zwart.

 

Ga naar reisaccessoires

Paspoorthoesje 1

 
Populaire producten
Hamamdoek (100 x 180 cm)
Prijs op aanvraag
€7,80 per stuk (1000 st)
Dopper drinkfles Pink Paradise
€6,20 per stuk (48 st)
€5,61 per stuk (5000 st)
Memostandaard knijper
€0,42 per stuk (110 st)
€0,36 per stuk (5000 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Brievenbus bloemen
€13,63 per stuk (50 st)
€9,79 per stuk (1000 st)
Bobby Compact anti-diefstal rugtas, roze
€70,63 per stuk (5 st)
€47,16 per stuk (250 st)
Paperbag van de Boerin Blue
€7,28 per stuk (15 st)
Plant speaker, wit
€13,02 per stuk (5 st)
€9,00 per stuk (1000 st)