Relatiegeschenken HomeBlogEK voetbal relatiegeschenken

EK voetbal relatiegeschenken

EK voetbal relatiegeschenken, maak van het EK een feest

Met het EK voetbal in zicht staat het land weer op zijn kop. De kwalificatiewedstrijden brengen al wel beleving met zich mee, maar de voetbalgekte breekt pas echt los als we naar het mondiale eindtoernooi mogen. Straten worden aangekleed en mensen dossen zich uit. Iedereen kijkt graag samen de wedstrijden, op de pleinen, in de kroeg of bij iemand thuis. 

 

Oranje

Elke vier jaar is Nederland weer in de ban van het EK. De EK voetbal relatiegeschenken vliegen over te toonbank. De Oranjekoorts breekt elke keer weer opnieuw uit en iedereen doet mee. Winkels en supermarkten bedenken de nieuwste gadgets, die een ieder dan weer per se wil hebben. Hierdoor krijgt de economie een boost en het bier is in supermarkten en in de kroeg niet aan te slepen. 

Op het EK 2016 waren wij er helaas niet bij en dat was te merken. Het EK van 2020 moet echter onze revanche worden. Het legioen staat weer achter Nederland!

 

De Rode Duivels

Het EK 2016 was wel het toernooi dat de Belgen aanwezig waren. Voor het eerst in jaren leek de verdeeldheid tussen Vlamingen en Walloniërs op zij gezet te kunnen worden. De EK-koorts kwam België inwaaien. Massaal waren zij dan ook afgereisd naar Frankrijk om hun land te steunen. Zelfs voor het EK begon wisten zij zich al in de kijker te zetten door een enorm feest te bouwen onder de Eiffeltoren.

Wij hopen dat ook de Rode Duivels er tijdens het EK 2020 een groot feest van weten te maken met de nodige WK voetbal relatiegeschenken. ‘Eén team, één ambitie’! 

 

EK 2020 

Het EK voetbal vindt in het jaar 2020 weer plaats. Voor het eerst zal het toernooi in dertien verschillende landen worden georganiseerd. De exacte data is momenteel nog niet bekend. Maar in de lijn van de verwachting zal het toernooi tussen half juni en half juli georganiseerd worden. De finale van het EK 2020 wordt gespeeld in Londen. 

Spannend zal het opnieuw worden. Wie bereikt er de finale? En wie mag zich Europees kampioen kronen? In 2016 was het Portugal dat aan het langste eind trok. Het won in de finale van gastland Frankrijk. De Rode Duivels werden in de kwartfinale uitgeschakeld door Wales. 

 

Persoonlijke EK voetbal relatiegeschenken

Alle EK voetbal relatiegeschenken kunnen naar eigen smaak worden aangepast. Zo kunnen de voetbalattributen in eigen gekozen PMS kleur worden uitgevoerd. Zelfs jouw bedrijfslogo kan er op worden aangebracht. 

Samen moedigen we ons land aan. En de EK voetbal relatiegeschenken van HiepHiepKado dragen daar haar steentje aan bij! 

Ga naar EK voetbal relatiegeschenken

EK voetbal relatiegeschenken 1

 
Populaire producten
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)