Relatiegeschenken HomeBlogBalpennen met logo

Balpennen met logo

Balpennen met logo, jouw logo op een pen

Wanneer wij jou de vraag zouden stellen wat populaire reclameartikelen zijn. Dan kom je waarschijnlijk snel uit bij pennen. Dat komt omdat balpennen met logo nog altijd een van de blikvangers is. Iedereen maakt namelijk dagelijks nog wel gebruik van een pen om interessante aantekeningen te maken of om bijvoorbeeld een boodschappenlijstje te maken.

Op beurzen of bij open dagen zie je bijna bij elke stand wel balpennen met logo liggen. Dit komt namelijk omdat het een goedkope manier is om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Mensen nemen graag een nieuwe pen aan en zullen die ook zeker gebruiken. Hierdoor zullen veel personen in de omgeving van de ontvanger de merknaam voorbij zien komen. Denk maar aan familie, vrienden, collegae enzovoorts.

Balpennen met logo is dan ook een functioneel cadeau dat door al jouw klanten en medewerkers geapprecieerd wordt. HiepHiepKado biedt tal van mogelijkheden op het gebied van balpennen met logo. De pennen kunnen gegraveerd of bedrukt worden met jouw bedrijfslogo, huisstijl of slogan.

 

Assortiment balpennen met logo

Het assortiment pennen met logo bestaat onder andere uit goedkope balpennen met logo, stijlvolle en elegante pennen, originele balpennen en pennensets die bedrukt kunnen worden met jouw logo. De reden dat balpennen met logo zo geliefd zijn is dat deze dagelijks gebruikt worden.

Ga naar balpennen met logo

Balpennen met logo 1

 
Populaire producten
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag