Relatiegeschenken HomeBlogRelatiegeschenken

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken, voor elke relatie een geschenk!

Bij het selecteren van het juiste relatiegeschenk is het belangrijk dat deze past bij jou als onderneming. Maar ook zeker moet deze aansluiten bij de doelgroep. Je wil natuurlijk dat de relatie ook echt tevreden is met het geschenk en dat deze niet in een kast of (zelfs erger) in de prullenbak verdwijnt. 

Beslis voordat je een relatiegeschenk aanschaft wat voor uitstraling jouw onderneming heeft en in welk segment deze thuis hoort. Een reclamebureau heeft namelijk behoefte aan andere relatiegeschenken dan bijvoorbeeld een occasion center of een kapperszaak. Een relatiegeschenk is namelijk niet enkel zakelijk, maar moet ook persoonlijke touch hebben. 

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je relatiegeschenken die passend en origineel zijn. Het assortiment relatiegeschenken bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen.

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap.

In ons assortiment vind je een geschenk voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Relatiegeschenken van HiepHiepKado

Laat jouw relaties weten dat je ze waardeert met bijvoorbeeld een stormparaplu, een broodrooster met logo of een USB-stick in de vorm van een poppetje. Dat is natuurlijk lang niet alles. Ook vind je luxere geschenken in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld de producten van Rituals en Jamie Oliver

Ga naar relatiegeschenken

Relatiegeschenken 1

 
Populaire producten
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag