Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte documentenmap

Bedrukte documentenmap

Bedrukte documentenmap, jouw bedrukking op een documentenmap

Een bedrukte documentenmap is handig om in je bezit te hebben. Rapporten, formulieren en losse papieren raak zo nooit meer kwijt. Alles stop je gewoon in één map, waardoor je nooit meer in je tas of koffer hoef te zoeken naar de ontbrekende documenten. In de hoop dat je het niet vergeten bent. Een bedrukte documentenmap is dus een zeer functioneel geschenk, waardoor je voortaan er zeker van bent dat je jouw spullen netjes bij hebt.

HiepHiepKado biedt een verschillend aantal documentenmappen aan, in allerlei vormen en maten. Vaak hebben deze mappen extra vakken, zodat je jouw notitieblok (vaak meegeleverd), documenten, visitekaartjes en pennen allemaal mee kunt nemen. Zelf bepaal je hoe jij je map inricht. 

 

Relatiegeschenk

De bedrukte documentenmap kan uitstekend als een relatiegeschenk dienen. (Potentiële) relaties zullen dankbaar zijn voor het geschenk. Het betreft namelijk een praktisch cadeau, waardoor de meeste mensen het ook daadwerkelijk zullen gaan gebruiken. Het is via HiepHiepKado zelfs mogelijk om jouw logo of de bedrijfsnaam op de documentenmap te vermelden. Een groot voordeel hiervan is dat jij direct reclame maakt voor jouw bedrijf, wanneer de relatie zijn bedrukte documentenmap meeneemt naar afspraken. Dit komt ten goede aan de naamsbekendheid van jouw bedrijf en levert zelfs mogelijk nieuwe contacten en toekomstige partners op.

 
Assortiment bedrukte documentenmap

De documentenmappen (met logo) zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals leer, polyester, kunst- en imitatieleer. Bij HiepHiepKado vindt u ruim 500 documentenmappen. Een origineel en handig relatiegeschenk? De documentenmap!

Ga naar documentenmappen

Bedrukte documentenmap 1

 
Populaire producten
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag