Relatiegeschenken HomeBlogUSB sticks met logo

USB sticks met logo

USB sticks met logo, jouw logo op een USB

Op zoek naar een geschikt relatiegeschenk? Denk dan eens aan de USB sticks met logo. Hiermee schenk je aan de klant of zakenrelatie een functioneel cadeau.  Door deze USB’s te personaliseren zal de relatie steeds jouw bedrijfsnaam voorbij zien komen bij elk gebruik. Hierdoor bestaat de kans dat jij tot de top of mind zal behoren met betrekking tot jouw sector.

Je kunt er ook voor kiezen om de USB stick met extra informatie te voorzien van jouw bedrijf en de producten en diensten die jij verkoopt of aanbiedt. Zo heeft de klant / zakenrelatie altijd jouw informatie bij de hand. Zo kunnen ze jou nog makkelijker bereiken in de toekomst. HiepHiepKado biedt namelijk tal van mogelijkheden op het gebied van USB sticks met logo en dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Stel zelf de perfecte USB stick samen. Bedruk de stick met het logo, de slogan of de huisstijl van uw bedrijf.

 

Assortiment USB sticks met logo

HiepHiepKado biedt een groot assortiment USB sticks aan, waar je een logo op kunt plaatsen. Het loopt uiteen van verlichte USB’s tot USB pennen. Kies bijvoorbeeld voor de originele USB memory stick armband of een van de verschillende uitvoeringen van de USB poppetjes in 2D of 3D. Ook kun je kiezen voor een duurzame variant. Bedruk bijvoorbeeld een USB gemaakt van gerecycled papier met je logo.

Alle sticks zijn Plug&Play voor de meeste besturingssystemen. Daarnaast is het mogelijk om eventuele data te laten plaatsen op de USB. De USB sticks met logo hebben een opslagcapaciteit variërend van 512 MB tot 16 GB.

Een USB met logo is de ideale manier je boodschap uit te dragen aan jouw klanten, relaties en medewerkers. Zet je bedrijf op een positieve manier neer met dit functioneel relatiegeschenk.

Ga naar USB sticks

USB sticks met logo 1

 
Populaire producten
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)