Relatiegeschenken HomeBlogKerstcadeau

Kerstcadeau

Kerstcadeau, een schitterend cadeau voor kerst

Het perfecte kerstcadeau nog niet gevonden? Of het nu voor je zakelijke relaties, klanten of medewerkers is. Bij HiepHiepKado vind je een ruime keuze in de meest uiteenlopende samenstellingen wat betreft kerstgeschenken en / of kerstpakketten. 

 

Welk kerstcadeau valt in de smaak

De volgende kerstgeschenken vallen zeker in de smaak. Geef een van de artikelen van Jamie Oliver als cadeau met kerst. Zoals de Jamie Oliver pastamachine, de barbecue of de wereldberoemde flavour shaker. Ook kun je er voor kiezen om producten van Rituals als geschenk aan te bieden. Deze worden namelijk vaak zeer gewaardeerd en zijn dan ook voor de man als de vrouw te verkrijgen. Met het geven van deze kerstcadeau’s weet je zeker dat jouw zakelijke relatie, klant of medewerker tevreden is. 

Maar er is natuurlijk nog veel meer. Ook kun je kiezen uit andere soorten kerstcadeaus, zoals kantoor accessoires, elektronica, wijnpakketten, reisartikelen etc. Door het uitstekende en uitgebreide assortiment en de goede prijs-kwaliteit verhouding vind je altijd het perfecte kerstcadeau.

 

Het cadeau moet passen bij de relatie

Wanneer je een kerstcadeau weggeeft dan laat je zien dat jouw relatie hoog in het vaandel staat bij jou als organisatie. Elk soort relatie benader jij op een andere manier. Denk hierbij aan het verschil van omgang met zakelijke partners, medewerkers en klanten. Elke relatie heeft een ander beeld bij jouw organisatie. Belangrijk is het dan ook dat dit kerstgeschenk past bij het soort relatie. Hierbij kijk je naar hoe de band tussen beiden is.

Ga naar kerstcadeaus

Kerstcadeau 1

 
Populaire producten
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)