Relatiegeschenken HomeBlogParaplu's met logo

Paraplu's met logo

Paraplu's met logo, jouw logo op een paraplu

Een uiterst geschikt cadeau in periodes met veel regen, zoals bijvoorbeeld in de herfst of het voorjaar. De paraplu’s met logo houden jou en jouw klanten en zakenrelaties droog. Daarnaast heb jij het voordeel dat jouw merk overal wordt uitgedragen. Dit doet de naamsbekendheid van jouw bedrijf natuurlijk alleen maar ten goede. En levert jou mogelijk zelfs nieuwe klanten op. En dat zou toch fantastisch zijn, om dat met een relatiegeschenk te kunnen bereiken.

Maar natuurlijk is het meer dan dat. Je verstevigt de relatie met je klanten en medewerkers (in slecht weer). Hou ze de hand boven het hoofd met behulp van paraplu's met logo. Een gift met een hoge gevoelswaarde.

HiepHiepKado is de aanbieder als het gaat om paraplu’s met logo. Door het uitstekende en uitgebreide assortiment en de goede prijs-kwaliteit verhouding vind je altijd iets wat goed bij jou aansluit.

 

Assortiment paraplu's met logo

Naast de eenvoudige paraplu’s kun je er ook voor kiezen om luxe of originele paraplu’s met jouw logo te bedrukken. Denk hierbij aan de stormparaplu en de vierkante paraplu. De paraplu’s met logo zijn verkrijgbaar met een uiteenlopend aantal vlakken, handvatten en in verschillende kleuren.

De ontvanger zal jouw handige en functionele geschenk zeker waarderen, wat je imago zal bevestigen of verstevigen. Bovendien zie je tijdens een regenachtige dag jouw boodschap overal terug door paraplu's met logo.

Ga naar paraplu's met logo

Paraplu's met logo 1

 
Populaire producten
Tailor-made trolley
Prijs op aanvraag
Jamie kookt Italië - Jamie Oliver
€23,80 per stuk (25 st)
€21,80 per stuk (50 st)
2.200 mAh powerbank, rood
€5,65 per stuk (10 st)
€4,07 per stuk (1000 st)
Dopper drinkfles Cool Blue
€6,80 per stuk (60 st)
€6,60 per stuk (5000 st)
Vibe draadloze 3W speaker, blauw
€22,14 per stuk (5 st)
€15,92 per stuk (250 st)
Klein geluk voor de mantelzorger
€14,43 per stuk (25 st)
€3,75 per stuk (5000 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Waterfles met infuser, oranje
€7,21 per stuk (10 st)
€5,19 per stuk (1000 st)