Relatiegeschenken HomeBlogKleine BBQ

Kleine BBQ

Kleine BBQ, de handigste barbecue voor in de zomer

Wil jij dat je zakenrelaties, klanten of medewerkers ultiem ontspannen zijn in de zomer? Dan is de kleine BBQ het perfecte cadeau. Het is toch heerlijk om na het werk met de zomerse temperaturen de barbecue aan te steken en even samen ontspannen om de tafel te gaan. Met een lekker stukje vlees of vis op de kleine BBQ en wat frisse salade ernaast. 

De keuze is dan nog aan jou of je dit graag met collega’s op kantoor doet of liever thuis gaat zitten met familie en / of vrienden. Het enige wat zeker is dat je een relaxte avond hebt en de volgende dag weer fris en fruitig aan de slag kan gaan. 

 

Waarom de kleine BBQ

Een kleine barbecue is heel handig als je weinig ruimte in je tuin of op je balkon hebt. Daarnaast is de kleine BBQ speciaal ontworpen om deze overal mee naar toe te nemen. Zo kun je er voor kiezen om de barbecue in te laden voor de vakantie naar Spanje of Frankrijk. Op deze manier weet jij dat je een uitstekende barbecue bij de hand hebt, waar je meermaals tijdens de vakantieperiode van kan genieten. 

 

Keuzemogelijkheden

Je kunt uit een groot aantal diverse kleine BBQ’s kiezen. Deze hebben allen echter een stijlvol uiterlijk en zijn natuurlijk draagbaar. Want anders zou het niet onder de noemer kleine BBQ’s vallen. De hitte is hierbij gemakkelijk te reguleren door de verstelbare luchtopening. 

Ook biedt HiepHiepKado het juiste barbecue gereedschap aan waardoor jij alles bij de hand hebt voor de perfecte zomerse avond. 

Ga naar kleine BBQ

Kleine BBQ 1

 
Populaire producten
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag