Relatiegeschenken HomeBlogPremiums

Premiums

Premiums, voor elk moment een premium

Met premiums kun jij je als onderneming onderscheiden van anderen. Zorg er dan ook voor dat de gekozen premium aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf. Met de premium hoop je te bereiken dat deze prijkt in het huis of op het kantoor van de ontvanger.

Ben bekend in welk segment jouw onderneming thuishoort. Een reclamebureau heeft namelijk een andere behoefte aan premiums dan bijvoorbeeld een kapperszaak of feestwinkel. Een premium moet namelijk niet enkel zakelijk zijn, maar het moet ook een persoonlijke touch hebben.

 

Assortiment van HiepHiepKado

Bij HiepHiepKado vind je premiums die passend en origineel zijn. Het assortiment bestaat uit meer dan 25.000 verschillende producten in diverse prijsklassen.

Verwen je klanten, relaties en medewerkers met een van de relatiegeschenken van HiepHiepKado. Van duurzame, luxe, originele tot goedkope geschenken. Bovendien kan alles eventueel voorzien worden van jouw logo, slogan, huisstijl of boodschap. In ons assortiment vind je een geschenk voor iedere relatie, bestaat jouw doelgroep uit ouderen, kinderen, jong volwassenen of specifiek enkel uit mannen of vrouwen. Bij HiepHiepKado vind je het product dat perfect aansluit bij de doelgroep.

 

Premiums van HiepHiepKado

Laat jouw relaties weten dat je ze waardeert met bijvoorbeeld een stormparaplu, een broodrooster met logo of een USB-stick in de vorm van een poppetje. Dat is natuurlijk lang niet alles. Ook vind je luxere geschenken in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld de producten van Rituals en Jamie Oliver.

 

Ga naar premiums

Premiums 1

 
Populaire producten
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Tailor-made trolley
Prijs op aanvraag
Dopper drinkfles Cool Blue
€6,80 per stuk (60 st)
€6,60 per stuk (5000 st)
USB en 10W draadloze oplader, zwart
€39,60 per stuk (5 st)
€27,43 per stuk (250 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
€25,99 per stuk (20 st)
€12,49 per stuk (500 st)
JBL GO 2 Speaker
Prijs op aanvraag
Bedankt voor je Inzet
€2,20 per stuk (1 st)
€1,80 per stuk (1000 st)
Waterfles met infuser, oranje
€7,88 per stuk (10 st)
€5,67 per stuk (1000 st)
Mini Sjoelbak
€38,99 per stuk (1 st)
Eclipse solar rugtas, zwart
€85,70 per stuk (5 st)