Relatiegeschenken HomeBlogBedrukte keycords

Bedrukte keycords

Bedrukte keycords, uw logo op een keycord

Keycords, ook wel hetzelfde als lanyards. In het Nederlands noemen we het gewoon een sleutelkoord, ofwel neklint. Bedrukte keycords zijn een goedkoop, gewaardeerd en vooral effectief middel op het gebied van promotie. Het komt ten allen tijde te pas.

 

Gebruik keycords

In de zakelijke industrie maakt men vaak gebruik van bedrukte keycords. Denk hierbij aan informatiedagen of -avonden van middelbare scholen, hogescholen of bij de universiteit. Maar ook zeker tijdens introductieweken. Zo kun je snel onderscheiden wie bij welk onderdeel thuishoort en weet je direct wie deze persoon is.

Bedrukte keycords worden natuurlijk vooral veel gebruikt op beurzen. Zo weet jij wie onderdeel is van welke stand. Dat is handig, want dan weet je wie je moet aanspreken om informatie te verzamelen over een bepaald product of dienst.

Ook bij andere evenementen wordt de lanyard vaak gebruikt. Zoals bijvoorbeeld bij sport- of dance evenementen. Dankzij het gebruik van het sleutelkoord is het voor eventmanagers en beveiligers duidelijk voor welk onderdeel jij werkt. Denk hierbij aan onderdelen als de organisatie, geluid- en lichttechnicus of catering.

 

Assortiment

HiepHiepKado biedt verschillende soorten bedrukte keycords aan. Deze variëren in lengtes van 7 mm tot 25 mm. Er is een diverse keuze aan verschillende kleuren en veiligheidssystemen. Er zijn zelfs sleutelkoorden die over een hoesje beschikken voor de mobiele telefoon en met een PVC kaarthouder. Natuurlijk zijn deze keycords eenvoudig te personaliseren met jouw eigen logo of slogan voor de finishing touch.

Ga naar keycords

Bedrukte keycords 1

 
Populaire producten
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Zonnebril UV 400, oranje
Prijs op aanvraag
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
SeatZac blauw
Prijs op aanvraag
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag