Relatiegeschenken HomeBlogDag van de mantelzorg

Dag van de mantelzorg

Dag van de Mantelzorg, zet ze in het zonnetje

In Nederland zorgen er bijna 3,7 miljoen mensen voor anderen. Maar liefst 750.000 mantelzorgers  verzorgen de medemens meer dan 8 uur per week. Vaak zijn het bekenden die hun familie of vrienden helpen. Zij zien dit werk dan ook als vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Daarom wordt op 10 november jaarlijks de Dag van de Mantelzorg georganiseerd. Op deze dag worden mantelzorgers op meer dan 200 plaatsen in het land in het zonnetje gezet. De waardering voor het werk dat zij doen wordt op deze dag uitgesproken. Ook wordt er om landelijke aandacht gevraagd.

 

Het perfecte cadeau

Bij deze waardering past natuurlijk een cadeau. Mantelzorgers steken namelijk veel tijd in het verlenen van hulp aan dierbaren, in veel gevallen zouden deze mensen normaliter niet geholpen worden.

Wilt u een cadeau geven? Dan bent u bij HiepHiepKado aan het juiste adres. Wij bieden een groot scala aan geschenken aan. Wil je dat de mantelzorger ook zijn of haar relax moment kan pakken. Dan zijn de cadeaus van Rituals uitstekend. Of lijkt het je leuk dat zij zelf gebakjes of smoothies kunnen maken? Dan moet u eens naar de boeken kijken die u in de webshop vindt. Maar natuurlijk is er nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om de cadeaus te laten bedrukken met een leuke slogan of spreuk. Die typisch past bij de ontvanger van het geschenk.

U kunt ook natuurlijk nog de hulp van ons inroepen. Dan zoeken we samen naar het geschikte cadeau voor uw mantelzorger. Bel ons op 073 689 0031.

Ga naar dag van de mantelzorg

Dag van de mantelzorg 1

 
Populaire producten
Samen Eten - Jamie Oliver
Prijs op aanvraag
Powerdesk
Prijs op aanvraag
Hator hoofdmassageapparaat van bamboe
€5,60 per stuk (25 st)
€5,06 per stuk (500 st)
Bamboe lunchbox
€5,26 per stuk (1 st)
JBL GO 3 Speaker
Prijs op aanvraag
Game set  Family-fun  in wooden
€20,72 per stuk (5 st)
Luxe bonbon paaseitjes
€30,36 per stuk (15 st)
€31,74 per stuk (1 st)
Fotopuzzel - 1000 stukjes
Prijs op aanvraag
SENZA Party Popper XL Zwart
€2,15 per stuk (45 st)
Beachball set   Summer feeling
€2,42 per stuk (20 st)
Laguiole Kurken- trekker Zwart Hout
€26,70 per stuk (25 st)
€25,08 per stuk (250 st)